Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zachytili ste ich všetky? Najväčšie škandály celebrít v roku 2017!
Zdielať na

Zachytili ste ich všetky? Najväčšie škandály celebrít v roku 2017!

Zdroj: Instagram

Od trapasu na červenom koberci až po dramatický rozchod.

Nicole Kidman pobozkala Alexa Skarsgarda na slávnostnej ceremónií odovzdávania cien Emmy

http://www.harpersbazaar.com/

​Ako sa dalo očakávať, obsadenie seriálu Big Little Lies získalo niekoľko cien Emmy. Fanúšikov však prekvapila reakcia Nicole Kidman, keď po tom, čo vyhrala Emmy, pobozkala svojho kolegu Alexandra Skarsgarda priamo na pery. Nicole preto musela vyčistiť vzduch. "Mám úžasného, podporujúceho, nádherného manžela, ktorého milujem viac ako čokoľvek iného na svete. Alexovi som len blahoželala, pre mňa je ako manekýn," povedala.

Kim Cattrall povedala nie Sexu v meste 3

Fanúšikovia tohto seriálu dúfali, že sa konečne dočkajú tretieho pokračovania filmu. Namiesto toho dostali správu, že sa film nebude vôbec točiť, pretože Kim Cattrall má privysoké nároky. Kim neskôr tieto tvrdenia poprela a prezradila, že dôvodom je nakrúcanie, ktoré by trvalo celý rok. Tiež povedala, že by si priala, aby sa Sarah Jessica Parker správala k nej v tejto veci milšie. Kim tiež spomenula, že sa chce už posunúť ďalej: "Nejde o viac peňazí, ani o viac scén, o nič z týchto vecí. Ide o jednoznačné rozhodnutie v mojom živote ukončiť jednu kapitolu a začať druhú. Mám 61 rokov. Tak je to."

Kristin Davis, ktorý hrala Charlotte, vyjadrila svoje sklamanie cez Instagram, zatiaľ čo Cynthia Nixon, ktorá hrala Mirandu, sa oficiálne vôbec nevyjadrila.

Selena Gomez sa rozišla s The Weekndom a následne sa vrátila k Justinovi Bieberovi

Instagram

​Práve vtedy, keď sa zdalo, že medzi The Weeknd a Selenou Gomez je všetko dobré, zmenilo sa to v okamihu, keď ju prichytili s jej bývalým - Justinom Bieberom. O chvíľu na to, The Weeknd a Selena Gomez potvrdili rozchod.

V gala oblečení sa všetci stretli na toaletách

http://www.harpersbazaar.com/

​Zatiaľ čo mnohí účastníci Met Gala sú notoricky známi porušením pravidla "žiadne selfie", pribudlo k nim ďalšie. Celebrity a účastníci akcie ako Bella Hadid, Rami Malek, Dakota Johnson a iní totiž fajčili na ženských toaletách v Metropolitnom múzeu umenia. Jeho zástupcovia následne uviedli, že sú nešťastní a obávajú sa škôd, ktoré dym mohol spôsobiť artefaktom v múzeu.

Chris Pratt požiadal fanúšikov, aby ignorovali titulky - tým však nahneval nepočujúcich fanúšikov

Chris Pratt

Chris Pratt

profimedia.sk

​Pri propagácii Strážcov Galaxie, Chris Pratt napísal na svojom Instagrame, aby fanúšikovia ignorovali titulky k traileru. Namiesto toho si mali zapnúť zvuk na svojich telefónoch, aby si video lepšie vychutnali. Mnohí fanúšikovia okamžite reagovali v komentároch, aby Chrisovi pripomenuli, že hoci mnohí diváci budú postupovať podľa jeho pokynov, je veľa hluchých a zle počujúcich fanúšikov, ktorí sa spoliehajú na titulky. Chris následne vymazal svoj pôvodný príspevok a zverejnil nové video, v ktorom použil znakový jazyk, aby sa ospravedlnil divákom a fanúšikom a zároveň žiadal, aby tvorcovia Instagramu sprístupnili skryté titulky všetkým svojim členom v celej aplikácii.

Snímku La La Land omylom vyhlásili na Oscaroch za Najlepší film

SITA

​Stalo sa to po prvý raz v histórii Oscarov, keď sa na oficiálnej ceremónii pomiešali obálky s víťazmi. Po pôvodnom vyhlásení filmu La La Land ako víťaza v kategórii Najlepší film sa po chvíli ukázalo, že niečo nie je v poriadku. Producent filmu Justin Horowitz si napokon zobral mikrofón, aby oficiálne potvrdil, že víťazom je snímka Moonlight. Namiesto obálky s názvom "Najlepší film" sa náhodne dostal do rúk duplikát obálky "Najlepšia herečka v hlavnej úlohe", čo spôsobilo historickú zámenu.

Najčítanejšie