Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
7 hercov, ktorí prežili vlastnú smrť: Z týchto príbehov budete mať zimomriavky!
Zdielať na

7 hercov, ktorí prežili vlastnú smrť: Z týchto príbehov budete mať zimomriavky!

Poznáte ich príbeh?

Keď človek nevie ani sám, či prežije alebo nie, hlboko ho to zasiahne. Prinúti ho to prehodnotiť celý svoj život, zmeniť niekoľko vecí a pouvažovať nad tým, čo je dôležité. Týchto sedem celebrít prežilo tento hrozivý zážitok a porozprávali svoj príbeh.

1. Sharon Stone

Facebook/Sharon Stone

​V roku 2001 Sharon utrpela zranenie mozgu. Ak by sa nedostala do nemocnice včas, mohla zomrieť: "Zavolala som mame a povedala som jej: Mami, volám ti z pohotovosti... Mám krvácanie do mozgu... Musela som sa naučiť chodiť, počúvať, písať, hovoriť a všetko odznova. Keď som sa vrátila domov, ešte dlho som si myslela, že umieram." Trvalo dva roky, kým sa z tejto udalosti zotavila.

2. George Clooney

George Clooney, herec a režisér, USA

George Clooney, herec a režisér, USA

ISIFA

Clooney utrpel úraz hlavy a poranenie miechy počas natáčania filmu Syriana v roku 2005. Zasiahlo ho kreslo, keď nakrúcali mučiacu scénu. Niečo sa pritom pokazilo.

Priznal, že keď bol v nemocnici, uvažoval o samovražde: "Bol som v bode, kde som si myslel, že takto nemôžem existovať. Nemôžem ďalej žiť. Ležal som na nemocničnom lôžku s infúziou v ruke, nemohol sa hýbať, trpel som bolesťami hlavy ako pri mŕtvici a pomyslel som si: Možno by som mal urobiť niečo drastické. V tej chvíli som premýšľal nad tým, že nechcem zanechať neporiadok, že pôjdem do garáže, nasadnem do auta a naštartujem motor. Zdá sa, že je to najlepší spôsob, ako to urobiť, ale nikdy som si nemyslel, že sa dostanem do takej situácie."

3. Orlando Bloom

Reuters

​V roku 1998, 21-ročný Orlando spadol z trojposchodovej budovy na chrbát. Operácia si vyžadovala skrutky a dosky okolo jeho chrbtice a povedali mu, že už nikdy nebude chodiť. Je zrejmé, že sa mu to podarilo, ale bol to strašidelný zážitok, na ktorý si spomenie vždy, keď vidí svoju jazvu: "Už sa mi nemôže nič stať, ale stále na to musím myslieť."

4. Jason Statham

facebook/Jason Statham

​Pri natáčaní Expendables 3, Statham šoféroval nákladné auto, keď sa zrazu pokazili brzdy a vystrelili Jasona priamo do oceánu. Podarilo sa mu z auta vytiahnuť, ale podľa Sylvestera Stalloneho, mal namále: "Jason čelil smrti. Skúšal jazdu v 3-tonovom vozidle a prestali mu fungovať brzdy. Padol zo 60 metrovej výšky priamo do Čierneho mora... Ak by bol niekto iný v tom kamióne, bol by mŕtvy, pretože sme všetci nosili ťažké topánky a pásy na zbrane. Určite by sme sa utopili. Jason je však skúseným potápačom, dostal sa z toho."

5. Zac Efron

​Počas natáčania Najväčšieho showmana sa Zac Efron s Hughom Jackmanom potulovali v okolí Londýna, keď zistil, že niekedy nie je múdre snažiť sa držať krok s Wolverinom: "V Londýne sme sa vybrali na bicykel, ale neviem jazdiť v rannej premávke, ukázalo sa, že je to dosť nebezpečné," povedal Zac. "Nasledoval som Hugha okolo niekoľkých áut a zrazu sa pred ním objavil dvojpodlažný autobus. Dupol som na brzdy, padol som pod prednú pneumatiku a omdlel som."

6. Tracy Morgan

profimedia.sk

​​Morgan prežil autonehodu, pri ktorej utrpel poranenie mozgu. Strávil mesiace v nemocnici zotavovaním sa a povedal, že ho to celkom zmenilo: " Inak sa správam k ľuďom. Uvedomujem si, že počas dňa poviem aj 200 krát cudzím ľuďom: Milujem ťa. Je mi to jedno - nemusím ťa poznať na to, aby som vedel, že ťa milujem!"

7. Gerard Butler

SITA

​Butler nakrúcal film Mavericks: Na divokej vlne, ktorý si vyžadoval, aby Gerard surfoval. Nanešťastie, v jeden deň ho stiahla voda a poudieral sa na skaly: "Bol to jeden z tých prípadov, keď správy v médiách neboli prehnané, mal som namále."

 

Najčítanejšie