Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Na svoju manželku nedokáže zabudnúť ani 9 rokov po jej smrti!
Zdielať na

Na svoju manželku nedokáže zabudnúť ani 9 rokov po jej smrti!

Zdroj: profimedia.sk

V komédii Láska nebeská z roku 2003 si Liam Neeson zahral vdovca Daniela, o 6 rokov neskôr sa stal vdovcom aj v reálnom živote!

Jeho manželka, herečka Natasha Richardson, zahynula, keď mala len 45, na následky zranení, ktoré utrpela pri úraze počas lyžovania. Liam sa oženil s Natashou, ktorá bola známa napr. z filmu Pasca na rodičov, v roku 1994. Narodili sa im dvaja synovia. Michael v roku 1995 a Daniel o rok neskôr. Ešte 5 rokov po jej smrti sa Liam nedokázal k jej smrti vôbec vyjadriť. Nakoniec prehovoril až v programe 60 minút. Po prvý raz tam prezradil, že si najprv nedokázal uvedomiť vážnosť Natashinej nehody, ktorá sa stala v Montreale na svahu pre začiatočníkov.

cache.daylife.com

​"Hovoril som s ňou a ona povedala: "Och, miláčik! Spravila som v snehu kotrmelec. " Tak to to opísala.

"Prišiel som k nej bližšie a povedal som jej , že ju milujem. Drahá, z tohto sa tak rýchlo nedostaneš!“ Spomína si Leeson. Herec dlho po tom s nikým nechodil, istý čas však randil s Freyou St Johnston. Ich vzťah sa pred 4 rokmi skončil, pretože údajne nebol pripravený posunúť to niekam ďalej. Odvtedy sa pretĺka životom sám. V istom rozhovore prezradil, že stále sa zvykne pristihnúť, že počuje Natashu. „Jej smrť nebola skutočná a stále pre mňa nie je. Sú obdobia, keď počujem, ako otvára dvere. Vždy keď sa otvoria, čakám, že budem počuť jej hlas.“

TASR/Tina Fineberg

​Liam Neeson sa naplno venuje hereckej kariére. Aj keď nedávno tvrdil, že s akčnými snímkami končí, nie je to celkom pravda a v týchto dňoch prichádza do kín jeho nový film - psychologický thriller Muž vo vlaku. Viac sa mu budeme venovať v relácii Kinosála, 20.1. o 19:25 na JOJ PLUS.

Najčítanejšie