Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Odhalili sme: Títo herci skrývajú svoje deti pred verejnosťou! My máme ich foto!
Zdielať na

Odhalili sme: Títo herci skrývajú svoje deti pred verejnosťou! My máme ich foto!

Niektoré príbehy vás prekvapia...

1. Sandra Bullock
Veľká popularita, ktorá obklopila herečku po premiére filmu Gravitácia, musela ísť bokom, aby ochránila súkromie svojho adoptovaného syna, Louisa a dcéry, Laily: "Väčšina adoptívnych detí je v pestúnskej starostlivosti, pretože boli odobraté za rôznych tragických okolností. Posledná vec, ktorú by som chcela by bolo, aby im niekto ublížil ešte viac, vzhľadom na charakter mojej práce," povedala.

http://www.shared.com/celebrity-kids/

​2. Julia Roberts
Oscarová herečka môže byť jednou z najväčších hviezd v Hollywoode, ale s troma deťmi vedie pokojný a rezervovaný život: "Snažíme sa chrániť naše deti, chceme si udržiavať náš rodinný život a nemal by ho nikto rušiť," povedala.

http://www.shared.com/celebrity-kids/

​3. Arnold Schwarzenegger
Správa o tom, že Arnold Schwarzenegger má ďalšieho syna, sme sa dozvedeli až roky po jeho narodení. Bývalý guvernér Kalifornie má so svojou dlhoročnou manželkou Mariou Shriver štyri deti. Nikto však nevedel, že má aj piate. Ukázalo sa, že splodil syna s gazdinou svojho domu, Mildredou Baen, čo následne viedlo k odlúčeniu Schwarzeneggera od jeho manželky. Joseph Baen má teraz 20 rokov.

http://www.shared.com/celebrity-kids/

​4. Eddie Murphy
Chaotický rozchod Mel B a Eddieho Murphyho viedol k tomu, že komediálny herec poprel na verejnosti najmladšiu dcéru. Test otcovstva avšak dokázal, že Murphy je v skutočnosti otcom Angel Iris.

Tu je na fotke pri svojej matke (vľavo).

http://www.shared.com/celebrity-kids/2/

5. Will Smith
Deti Willa Smitha a Jada-Pinkett Smith, Jaden a Willow si určite privlastnili svetlo reflektorov od ich menej známeho polovičného brata, Treya.

Willov najstarší syn sa narodil v roku 1992 počas manželstva so Sheree Zampino. Ako malý chlapec sa objavil v otcovom hudobnom videoklipe a v niekoľkých televíznych šou. Dnes, ako 24-ročný, pracuje ako DJ a príležitostne sa objaví na červenom koberci popri svojich slávnych rodičoch a súrodencoch.

http://www.shared.com/5-celebrity-children-you-didnt-know-existed/2/

​6. Sofia Vergara
Hviezda seriálu Moderná rodina je nielen mama na obrazovkách televízie, v skutočnom živote je matkou 24-ročného syna Manola.

44-ročná herečka ho porodila krátko po svadbe s jej stredoškolskou láskou, keď mala len 19 rokov. Hoci sa tento pár po troch rokoch rozviedol, Sofia a jej syn majú veľmi blízky vzťah.

http://www.shared.com/5-celebrity-children-you-didnt-know-existed/2/

Najčítanejšie