Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
John Travolta a Olivia Newton-John si po 40 rokoch zaspomínali na Pomádu týmto vystúpením!
Zdielať na
Fenomény

John Travolta a Olivia Newton-John si po 40 rokoch zaspomínali na Pomádu týmto vystúpením!

Zdroj: sensacine.com

V roku 1978 vznikol kultový muzikál Pomáda, ktorý si zamiloval celý svet. John Travolta ako rebel Danny Zuko a Olivia Newton-John ako naivná študentka Sandy sa stali idolmi mnohých.

Napriek tomu, že chémia na plátne medzi nimi fungovala dokonale, v žiadnom inom filme sa spolu už neobjavili. Olivia pokračovala s hraním, no viac sa venovala svojej speváckej kariére. Dokonca vyhrala 4 ceny Grammy. John hral v nespočetne veľa filmoch a vo väčšine prípadov išlo o naozaj kvalitné kúsky ako napríklad Pulp Fiction.

John a Olivia ostali dobrými priateľmi a naďalej spolupracovali. V roku 2012 spolu nahrali vianočný album, ktorý mal hlavne v Amerike veľký úspech. „Priateľstvo je cenné, pretože je zriedkavé ho nájsť v pracovnom živote. Ja som ho našla dvakrát, s Cliffom Richardsom a Johnom Travoltom,“ komentovala Olivia v rozhovore pred niekoľkými rokmi.

abc7.com

Fanúšikovia stále čakali, kedy sa znovu stretnú a zaspomínajú si na Pomádu. Počas štyroch dekád od vzniknutia filmu sa tak stalo mnohokrát, no minulý týždeň prekvapili na podujatí v Los Angeles, keď si na pódiu zaspievali najznámejšiu pieseň z muzikálu - You´re The One I Want. Na oboch hercoch je vidieť radosť z toho, že si mohli zaspomínať na staré časy, navyše počas vystúpenia napodobňovali známu choreografiu.

Autorka: Lucia Harbuľáková

Zdielať na

Najčítanejšie