Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
To je šok! Hugh Grant prezradil, že jeden z jeho hereckých kolegov ho chcel zabiť
Zdielať na

To je šok! Hugh Grant prezradil, že jeden z jeho hereckých kolegov ho chcel zabiť

Zdroj: Facebook

Uhádnete, kto to bol?

Hugh Grant je známy najmä vďaka romantickým komédiám, ako je Denník Bridget Jonesovej a Láska nebeská, no naposledy ste ho mohli vidieť vo filme Paddington 2. Britský herec bol počas jedného rozhovoru veľmi úprimný a zaujímavo odpovedal na otázky ohľadom jeho hereckých kolegov.

Poprosili ho, aby povedal prvé slovo alebo myšlienku, ktorá mu príde na myseľ, keď sa spomenieme meno rôznych známych osobností.

​O Emme Thompson, s ktorou pracoval na filme Rozum a cit a Láska nebeská, povedal, že je "génius", no jedným dychom dodal, že je úplny blázon. Slovo "génius" použil aj pre Meryl Streep, s ktorou sa stretol na natáčaní biografickej komédii Božská Florence: "Nevidí veľmi dobre, ale odmieta nosiť kontaktné šošovky," vysvetlil. "Výsledkom je, že by si ani nevšimla, keby som sa vymenil napríklad s Denzelom Washingtonom."

Keď však prišla reč na Roberta Downey Jr., Grant zmenil svoj tón...

http://www.shared.com/hugh-grant-costar/2/

​V roku 1995 spolupracoval s ním na filme Restoration, ale zrejme už na natáčaní medzi nimi vzniklo skutočné dusno. Hneď ako sa spomenulo meno obľúbeného Iron Mana, Grant povedal, že si nerozumejú: "Nenávidel ma," povedal. "Pozrel sa na mňa a chcel ma zabiť," dodal, "Veľmi ma to mrzelo."

Grantovo obvinenie sa dostalo do uší aj samotnému Robertovi, ktorý následne reagoval prostredníctvom svojho účtu na Twitteri: "Za dve desaťročia sa toho stalo veľa!" napísal Downey Jr. "Rešpektujem, ako pán Grant dozrel ako umelec. Rád sa s ním niekedy stretnem."

https://twitter.com/robertdowneyjr

​Myslíte, že by mu mal Grant konečne odpustiť? Napíšte nám do komentárov!

Najčítanejšie