Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Manželka Jamieho Dornana nechce vidieť 50 odtieňov! Čo na to herec?
Zdielať na
Fenomény

Manželka Jamieho Dornana nechce vidieť 50 odtieňov! Čo na to herec?

Zdroj: etonline.com

Po vydaní knihy 50 odtieňov sivej nebolo ženy, ktorá by o tomto románe nepočula. Sú však aj také, ktoré sa tomuto fenoménu cielene vyhýbajú.

Posledný film z trilógie má premiéru 8. februára. Ana a Christian plánujú svadbu a mnohé ženy sa tešia práve na tento moment, no ukážky nám prinášajú viac napätia, než sme boli zvyknutí. Je tu však jedna osoba, ktorá nechce tieto filmy vidieť.

Manželka filmového Christiana Greya – Amelia Warner sa takto rozhodla už od samotného začiatku. Dozvedeli sme sa to počas talkshow u Ellen DeGeneres, kde Jamie Dornan priznal, že jeho životná partnerka nemá záujem tieto filmy vidieť a neočakáva od neho, že sa nimi inšpiruje v ich súkromnom živote.

etonline.com

​Keď sa Ellen opýtala na dôvod, Jamie rýchlo a s úsmevom na tvári odpovedal: „Nechcem platiť za lístok, aby sa pozerala na...veď viete,“ čím pravdepodobne referoval na množstvo sexuálnych scén vo filme. Herec ďalej prezradil, že sa mu často stáva, že ho fanúšičky nazývajú „pánom Greyom“ a pripomínajú mu situácie z červenej izby, pričom drží svoje dieťa na rukách. „Neviem ako mám reagovať, pretože nie som on,“ povedal zahanbene.

celebscool.com

​K celému ošiaľu sa vyjadrila aj Amelia. „V našich životoch sa od začiatku natáčania nič nezmenilo. Najväčšou zmenou pre nás bolo, že máme deti. Momentálne žijeme v Costwolds, nie v Londýne. Sme vzdialení od toho všetkého a vôbec nečítame noviny.“ Zdá sa, že pár je veľmi šťastný aj napriek tomu, že po Jamiem túži väčšina žien na svete.

Autorka: Lucia Harbuľáková

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie