Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Aká žena ohrozí idylku medzi Anou a Christianom v pokračovaní 50 odtieňov?
Zdielať na

Aká žena ohrozí idylku medzi Anou a Christianom v pokračovaní 50 odtieňov?

Zdroj: profimedia.sk

O filme 50 odtieňov slobody už vieme, že sa bude zaoberať viac ako len manželstvom Any a Christiana a nebude núdza ani o dramatické momenty. O tie sa postará aj nová postava – Gia Matteo. Pýtate sa, čo je zač? My vám to prezradíme, kým dorazí film do kín…

Arielle Kebbel

Arielle Kebbel

Universal Pictures

​To je ona! Gia je krásna architektka, ktorú Christian a Ana najmú, aby im pomohla s novým domom. V knihe E.L. James, je Gia opísaná ako blond, vysoká a pekne stavaná. Je to architektka s väzbami na Christianovu rodinu, najmä na jeho staršieho brata Elliota. Ana ju v jednom momente opíše ako: „Slečnu provokatívnu a bohužiaľ veľmi úspešnú vo svojej práci.“ Z tohto si viete vydedukovať, čo si o nej Ana od samotného začiatku myslí.

Ana navyše zbadá, že Gia flirtuje s Christianom. Aj keď mu to nie je po vôli a páči sa mu, že Ana žiarli, tá jej dá podmienku, že ju vyhodí, ak v tom bude pokračovať.

Okrem toho, že Gia rozdúcha oheň žiarlivosti v Ane, menšiu drámu spôsobí aj vo vzťahu Elliota a Kate. V knihe prežili Gia s Elliotom krátky románik. Bolo to ešte predtým, ako sa dal dokopy s Aninou najlepšou priateľkou, Kate Kavanaugh. Z fotiek, ktoré však unikli z nakrúcania tretieho pokračovania je zjavné, že medzi nimi opäť k niečomu dôjde. Nechajme sa teda prekvapiť! :-)

Arielle Kebbel

Arielle Kebbel

profimedia.sk

​Giu hrá americká herečka a modelka Arielle Kebbel. Jej prvá herecká skúsenosť prišla v roku 2003, v televíznom seriáli Gilmorove dievčatá, kde stvárnila vedľajšiu postavu Lyndsay. O rok neskôr, si zahrala po boku raperra Snoop Dogga, v komédií Keď to rachne, zahučíme.

Arielle Kebbel

Arielle Kebbel

profimedia.sk

​Zlom v jej kariére nastal v roku 2005, keď sa objavila vo filmoch ako Prci, prci, prcičky v tábore alebo horrová dráma Na pol ceste či menšia úloha po boku Umy Thurman a Johna Travoltu v komédií Buď cool. Režiséri začali mať o Arielle väčší záujem a začala získavať rôzne herecké ponuky. Známa je aj zo seriálov ako True Blood: Pravá krv (2008) alebo Upírske denníky (2009).

Súvisiace články

Najčítanejšie