Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Robert Downey Jr. je na roztrhanie! Zahrá si aj slávneho Doktora Dolittla!
Zdielať na

Robert Downey Jr. je na roztrhanie! Zahrá si aj slávneho Doktora Dolittla!

Zdroj: profimedia.sk

Filmové štúdio Universal Pictures získalo práva na film The Voyage of Doctor Dolittle a zároveň sa dohodlo na spolupráci s hercom Robertom Downey Jr. Vďaka hercovmu účinkovaniu je už teraz táto novinka populárnejšia!

Robert Downey Jr. je momentálne v kurze. Pracovné ponuky sa mu sypú zo všetkých strán a jeho popularita opäť naberá na obrátkach. Okrem účinkovania v potenciálnej filmovej sérii Doktor Dolittle, ho fanúšikovia uvidia na plátne ako Iron Mana v Avengers: Infinity War aj v ďalšom filme o Sherlockovi Holmesovi.

Projekt Doktor Dolittle zastrešuje filmové štúdio Universal Pictures. O práva na túto filmovú sériu bol obrovský záujem a pokúšali sa ich získať viaceré filmové štúdiá, takže môžeme tvrdiť, že sa Universalu podaril husársky kúsok. Do filmu zapojili aj Stephena Gaghana, ktorý má za sebou úspešnú snímku Zlato s Matthewom McConaugheym a momentálne má rozbehnuté ďalšie dva filmové projekty, Candy Store a The Division. Réžie i scenáru filmu The Voyage of Doctor Dolittle by sa mal ujať práve Stephen Gaghan. Film je postavený na sérii detských knižiek od Hugha Loftinga a hlavný hrdina príbehu má vzácnu schopnosť rozprávať sa so zvieratami.

Otázkou je, kedy sa Downeymu Jr. podarí uvoľniť z projektov, na ktorých momentálne pracuje. Ide o dve časti Avengers, Infinity War a druhý, dosiaľ nepomenovaný titul. Herec sa taktiež objaví v titulnej roli Sherlocka Holmesa 3. Fanúšikovia ho najbližšie uvidia na veľkom plátne už toto leto, v úlohe Tonyho Starka/Iron Mana vo filme Spider-Man: Návrat domov, ktorý do slovenských kín príde už 6. júla.

Na ktorý z týchto filmov sa tešíte najviac?

Najčítanejšie