Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kupujú si veci zo sekáča a vôbec nemíňajú peniaze! Aj také sú filmové hviezdy
Zdielať na
Fenomény

Kupujú si veci zo sekáča a vôbec nemíňajú peniaze! Aj také sú filmové hviezdy

Za peniaze si šťastie nekúpite. Tieto hviezdy to pochopili a aj napriek veľkej sláve žijú život, v ktorom ku šťastiu potrebujú len pár vecí.

Tobey Maguire

Tobey za filmy o Spidermanovi zarobil 36,5 milióna dolárov. Pokiaľ však ide o míňanie, snaží sa byť striedmy. „Poznáte tých víťazov lotérie, ktorí vyhrajú veľa peňazí a hneď ich rozflákajú? To sa mne nikdy nestane,“ povedal v roku 2007. Vysvetlil, že majetok pre neho nič neznamená a radšej toho bude mať menej, ako keby mal natáčať film za filmom, len pre to, aby si mohol užívať.

Tobey Maguire

Tobey Maguire

en.wikipedia.org

Halle Berry

Ďalšou celebritou, ktorá nedovolila, aby jej sláva udrela do hlavy je držiteľka Oscara - Halle Berry. V minulosti sa priznala, že sa bojí míňať, pretože má obavy, že sa jej prestane v kariére dariť. Halle vyrastala vo veľmi ťažkých podmienkach, kde každodenne pozerala ako sa správa jej násilnícky otec k mame a tak je jej správanie pochopiteľné.

Halle Berry

Halle Berry

today.com

Shailene Woodley

Na účte má 9 miliónov dolárov, no napriek tomu je jednou z najskromnejších hviezd. Kupuje si len oblečenie z druhej ruky, vodu pije z plastovej ekologickej fľaše a vyrába si vlastnú kozmetiku a liečivá. Žije mimo mesta a vraj vôbec nepociťuje potrebu míňať svoje peniaze.

Shailene Woodley

Shailene Woodley

biography.com

Sarah Jessica Parker

Jej majetok má hodnotu vyše 90 miliónov dolárov a ak by chcela, mohla by si každý deň kupovať nové značkové topánky. Avšak pri ošatení svojho syna rozmýšľa ekonomicky a rozhodla sa nekupovať mu nové oblečenie, ale požičať si ho od jeho starších bratrancov. Chce ho tak naučiť vážiť si veci.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

people.com

Hilary Swank

Doma má dvoch Oscarov a vyberá si úlohy, v ktorých ženy prekonávajú samé seba, rovnako ako sa prekonáva ona. Hilary so svojou mamou istý čas bývali v aute a preto si vie peniaze vážiť. Vo viacerých rozhovoroch povedala, že je hrdá na to, že si dokáže platiť vlastné účty. V prvom rade peniaze míňa na svoju rodinu.

Hilary Swank

Hilary Swank

independent.co.uk

Jennifer Lawrence

Odhaduje sa, že majetok Jennifer Lawrence má hodnotu 75 miliónov dolárov. S narastajúcou slávou po výhre Oscara naďalej ostáva žiť vo svojom starom byte, ktorý si zaobstarala ešte v roku 2012. V jednom rozhovore prezradila, prečo je to tak: „Vychovávali nás tak, aby sme mali k peniazom rešpekt, napriek tomu, koľko ich máme.“ Jennifer nemá ani asistentku, čo je v jej pozícii nevídané. Na nákupy chodí sama a stále hľadá zľavy. Jazdí na úplne normálnom aute značky Chevrolet Volt.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

allure.com

Leonardo DiCaprio

Jeden z najväčších filantropov vo filmovom priemysle vie, že dobré meno sa buduje v súkromí. Leonardo vlastní tri elektromobily a prezradil, že peniaze sú preňho dôležité len preto, že má slobodu pri výbere projektov, ktoré chce financovať. Jeho organizácie spolu vyzbierali vyše 18 miliónov dolárov na záchranu voľne žijúcich živočíchov a podporu environmentálnych projektov po celom svete.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

usmagazine.com

​Autorka: Lucia Harbuľáková

Zdielať na

Najčítanejšie