Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Uprednostnili súkromie. Tieto celebrity sa tajne zosobášili!
Zdielať na

Uprednostnili súkromie. Tieto celebrity sa tajne zosobášili!

Zatiaľ čo sa niektoré celebrity radi chvália všetkými detailmi z ich dňa D, iné to držia v tajnosti tak dlho, ako to len ide. Pripravili sme pre vás zoznam celebrít, ktoré nás svojou svadbou prekvapili.

Emily Ratajkowski a Sebastian Bear-McClard
Emily svojim fanúšikom oznámila, že sa vydala za herca Sebastiana Bear-McClarda cez Instagram. K fotke pridala len krátky popis, kde napísala: „Dnes som sa vydala“. Nasledovali fotky z radnice v New Yorku s pár priateľmi. Emily a Sebastian spolu chodili len pár týždňov a tak mnoho jej obdivovateľov ostalo v šoku po takomto náhlom rozhodnutí.

harpersbazaararabia.com

Amy Schumer a Chris Fischer
Tento rok, na Valentína, si svoje áno povedali herečka a komička Amy Schumer a šéfkuchár Chris Fischer. Svadba prišla len pár dni po tom, čo Amy na sociálnej sieti verejne priznala ich vzťah. Na svadbe sa zúčastnili aj jej dobrá kamarátka Jennifer Lawrence a Jake Gyllenhaal.

people.com

Jason Momoa a Lisa Bonet
Mnohí predpokladali, že Jason a Lisa sú manželmi už vyše dekádu, no im blízky zdroj potvrdil, že svadba prebehla v úzkom rodinnom kruhu len v októbri 2017. Jason ani Lisa však tieto dohady nepotvrdili. Spolu majú dve deti Lolu a Nakoa-Wolfa. Lisa je tiež mamou známej herečky Zoe Kravitz, ktorej otec je spevák a herec Lenny Kravitz.

brit.co

Michael Fassbender a Alicia Vikander
V októbri 2017 mali na ostrove Ibiza svadbu aj dve z najväčších hviezd Hollywoodu. Alicia a Michael dokázali usporiadať svadbu bez toho, aby unikla čo by len jediná fotografia. Obrad prebehol v luxusnej farme La Granja v kruhu najbližších.

novedadesdetabasco.com.mx

Kate Mara a Jamie Bell
Na sociálnej sieti sa uzavretím manželstva pochválili aj hereckí kolegovia z filmu Fantastická štvorka - Kate Mara a Jamie Bell, ktorí mali svadbu v júli minulého roka.

extratv.com

Dave Franco a Alison Brie
Po piatich rokoch si svoje áno povedali aj herci Dave Franco a Alison Brie. Oznámili to v marci 2017. Alison si pritom celý čas myslela, že nie je typ na vydávanie sa. „Stretla som osobu, pri ktorej som cítila, že som do nej naozaj zamilovaná a chcem s ňou zostarnúť,“ povedala po svadbe.

hollywoodlife.com

Margot Robbie a Tom Ackerley
Margot je vydatá žena! Pochválila sa tým na Instagrame v decembri 2016. Svadbu mala týždeň pred Vianocami a vzala si jej dlhoročného priateľa Toma Ackerleyho, ktorý je filmový producent. Pracovali spolu napríklad na filme Ja, Tonya.

dailymail.co.uk

Mila Kunis a Ashton Kutcher
Mila a Ashton sa vzali 9 mesiacov po narodení ich dcérky Wyatt. Svadba bola ladená v štýle kempovania, kde hostia spali v luxusných stanoch a hrali rôzne hry.

glamourmagazine.co.uk

Daniel Craig a Rachel Weisz
Obrad prebehol v júni 2011 v New Yorku a zúčastnili sa na ňom len štyria hostia – Danielova dcéra Ella, Rachelin syn Henry a ich dvaja svedkovia.

en.koreaportal.com

Najčítanejšie