Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Melanie Griffith má vážne zdravotné problémy zo stresu! Kto za tým stojí?
Zdielať na

Melanie Griffith má vážne zdravotné problémy zo stresu! Kto za tým stojí?

Zdroj: etonline.com

V poslednom čase mnohé filmové, ale aj spevácke hviezdy zdieľajú svoj zdravotný stav so svojimi fanúšikmi. Lady Gaga trpí fibromyalgiou, čo spôsobuje bolesti svalov, Selenu Gomez zase trápi lupus. Ďalšia známa herečka sa rozhodla podeliť so svojím trápením.

Melanie Griffith poznáte z filmov Podnikavé dievča, Leto v Alabame či Divoký víkend. Táto 60-ročná herečka sa zdôverila, že jej diagnostikovali epilepsiu a zdieľala aj svoj momentálny zdravotný stav. Na konferencii o ženskom zdraví vysvetlila, že záchvatmi trpí už vyše 20 rokov, no až pred šiestim rokmi jej konečne diagnostikovali chorobu.

Melanie a jej dcéra Dakota Johnson

Melanie a jej dcéra Dakota Johnson

independent.co.uk

„Povedali mi, že to bola anomália. Nevedeli čo to spôsobilo,“ povedala o lekároch, ktorí ju liečili po jej veľkých záchvatoch v Cannes.

Diagnózu si vypočula až po návrate do Ameriky. „Diagnostikovali mi epilepsiu a nikto mi to nepovedal po dobu dvoch dekád. Nikto neprejavoval dostatok pozornosti, aby mi to diagnostikoval,“ vyjadrila sa o prístupe doktorov k jej dlhotrvajúcim zdravotným problémom.


Melanie tvrdí, že záchvaty boli vyvolávané stresom, no vďaka liekom a najmä vďaka tomu, že sa stres naučila ovládať, už štyri roky žiaden záchvat nemala. Priznala, že jej vo veľkej miere pomohol aj rozvod s Antoniom Banderasom.

hawtcelebs.com

„Rozviedla som sa, čo bolo pre mňa skutočným liekom. Už nie som viac v strese. Sú to tri roky. Ako ženy sa zameriavame na rodinu, máme manžela, deti, staráme sa o domácnosť, chodíme do práce a nemôžeme spávať, pretože sme hore s deťmi. Mám pocit, že som sa nevyspala 35 rokov. Ešte stále zle spávam. Rozhodilo mi to celý cyklus.“


Zdá sa, že život v neustálom strese Melanie neprospel a môže len dúfať, že si už nikdy neprejde takýmito ťažkými časmi.

Najčítanejšie