Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nedokázali ani ukončiť školu, no napriek tomu ich dnes uznáva celý svet
Zdielať na

Nedokázali ani ukončiť školu, no napriek tomu ich dnes uznáva celý svet

Niektorí herci a herečky sa rozhodli, že čas, ktorý mali stráviť na škole, strávia radšej iným spôsobom a jednoducho ukončili svoje štúdium. Nakoniec sa im to oplatilo.

Jennifer Lawrence
Jennifer ukončila stredoškolské štúdium, keď mala len 14 rokov. „V škole som sa trápila. Nikdy som sa necítila šikovná. Odišla som zo školy a prakticky nemám žiadne vysvedčenie ani diplom. Učila som sa sama,“ povedala vo svojom najnovšom rozhovore.

mercurynews.com

Ryan Gosling
Tento talentovaný, oscarový herec odišiel zo školy v jeho 17 rokoch. Urobil tak pre zmluvu, ktorú uzatvoril so štúdiom Disney a upísal sa k seriálu All-New Mickey Mouse Club, čo nakoniec naštartovalo jeho kariéru.

gq.com

Johnny Depp
V 15 rokoch sa Johnny rozhodol, že ho škola nebaví a rozhodol sa pre kariéru rockovej hviezdy. Ako už dobre vieme, veci sa vyvinuli trochu inak, no napriek tomu sa herec naďalej venuje aj hudbe.

.vulture.com

Tom Cruise
Neuveríte, ale miláčik žien, Tom Cruise, pôvodne plánoval, že sa stane kňazom. Našťastie sa nakoniec rozhodol pre hereckú kariéru a do školy nikdy nenastúpil.

people.com

Daniel Radcliffe
Na rozdiel od jeho hereckej kolegyne Emmy Watson, Daniel nevidel motiváciu v ukončení stredoškolského štúdia a tak, rovnako ako jeho postava - Harry Potter, diplom nikdy nedostal.

Cameron Diaz
Cameron sa rozhodla, že namiesto ukončenia strednej školy, radšej rozbehne svoju kariéru ako modelka na plný úväzok.

usmagazine.com

Hilary Swank
Herečka momentálne tvrdí, že veľmi ľutuje svoje rozhodnutie ukončiť školu. „Odišla som zo školy, na čo nie som hrdá. Mala som pár učiteľov, o ktorých si stále myslím, že boli skvelí. Mala som však aj učiteľov, ktorí mi hovorili, že môj sen je len hobby a čakali, kedy to vzdám. Nemohla som byť inšpirovaná niekým, kto ani nechcel, aby som na škole bola.“

awardscircuit.com

Jim Carrey
Ako jeden z mála v tomto zozname, Jim neodišiel zo školy pre to, aby sa stal hercom, ale pre to, aby finančne pomohol svojej rodine.

http://the-talks.com

Keanu Reeves
Keanu odišiel zo školy, pretože mal pocit, že tam nezapadá. „Bola to malá škola a nezapadol som do kolektívu. Mal som konflikty aj s personálom. Bol som jeden z tých detí, ktoré sa pýtajú príliš veľa. Nemohol som sa zastaviť, aj keď ma to často dostalo do problémov.“

the360mag.com

Marlon Brando
Marlon bol rebel. Neodišiel zo školy pre vlastné presvedčenie, ale preto, že ho z nej vylúčili po tom, čo prešiel po školskej chodbe na motorke.

popsugar.com

Najčítanejšie