Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nicole Kidman zachránila svojmu manželovi život! Ako sa jej to podarilo?
Zdielať na

Nicole Kidman zachránila svojmu manželovi život! Ako sa jej to podarilo?

Počas odovzdávania amerických hudobných cien ďakoval country spevák Keith Urban najmä svojej manželke Nicole Kidman a mnohí ani netušili, že mal naozaj za čo. Bez nej by v tom momente na pódiu možno vôbec nestál.

Títo dvaja vyzerajú, ako keby boli pre seba stvorení, no len prednedávnom spevák priznal, že jeho život nebol vždy takýto. Keith hovoril o svojej závislosti od alkoholu a ako ho Nicole z tejto choroby vyliečila. Na začiatku to bola láska na prvý pohľad. Nicole pochádza z Austrálie a Keith z Nového Zélandu a tak nie je nič nezvyčajné, že na seba narazili počas jednej z udalostí, na ktorých sa zúčastňovali v blízkosti svojich domovov.

Len po roku od zoznámenia sa Keith a Nicole zasnúbili. Nicole sa vtedy ešte stále spamätávala z nepekného rozvodu s Tomom Cruisom. „Stretnúť ju a zobrať si ju za ženu mi nezmenilo život, môj život sa vtedy znova začal,“ povedal Keith.

telegraph.co.uk

Problémy v raji však začali po už pár mesiacoch chodenia. Keithova dlhoročná závislosť od alkoholu ničila toto manželstvo už od začiatku. Dokonca to bolo až také zlé, že Keith kombinoval alkohol s kokaínom a extázou.

„Predtým to bolo ako kolotoč. Večer som si ľahol unavený a opitý a ráno som v tom pokračoval. Vedel som, že nevyužívam svoj potenciál a to ma nakoplo. Bol som zotročený, mal som zlý život,“ povedal Keith o svojej minulosti.

billboard.com

Nie každá žena by sa dokázala pozerať na to, čo závislosť robí s jej manželom. Nicole sa však nevzdala a po štyroch mesiacoch manželstva sa rozhodla skoncovať s touto situáciou a s Keithom sa o tomto probléme otvorene porozprávala. Hneď na to sa Keith zapísal na liečenie.

Keith je momentálne 12 rokov triezvy a najväčšiu zásluhu na tom má, samozrejme, Nicole. „Duševne ma prebudila. Používam výraz, že som sa vďaka nej duchom prebudil... takto som to cítil. Po prvý raz v mojom živote som zo seba striasol putá závislosti.“

Nicole podobne trpiacim osobám odporúča, aby vyhľadali odbornú pomoc, no pripomína, že najviac si musí pomôcť človek sám a zamyslieť sa nad svojím konaním a nad tým, ako to zmeniť.

heightline.com

Pár spolu so svojimi dcérami Faith a Sunday spoločne šťastne nažíva a snaží sa zabudnúť na všetko zlé, čo ich postrehlo na začiatku ich manželstva.

Najčítanejšie