Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Hugh Jackman nechal srdcervúcu správu malému dievčaťu, ktoré v škole šikanovali. Toto jej napísal!
Zdielať na

Hugh Jackman nechal srdcervúcu správu malému dievčaťu, ktoré v škole šikanovali. Toto jej napísal!

Keď štvrtáčka z Pennsylvánie uverejnila video o šikanovaní na svojej sociálnej sieti, určite nečakala, že by na to mohol reagovať niekto známy. Hugh Jackman však video videl a odpovedal naň.

Vo videu, Cassidy Warner, len 10-ročné dievča, drží papiere, na ktorých je popísané ako ju šikanujú už od prvej triedy. „Jedného dňa, počas prestávky, mi skupinka detí zobrala peňaženku, tak, aby to učiteľka nevidela a pľuli na ňu... aj na mňa. Táto skupinka ku mne počas prestávok stále chodila, snažili sa so mnou biť. Udierali ma, kopali, ťahali za vlasy, strkali a chodili po mne, pľuli na mňa,“ napísala Cassidy.

Po tom, čo uverejnila toto video, škola kontaktovala Facebook a jej stránku zrušili. Tvrdí to jej mama, ktorá ho zdieľala aj na svojom profile. Podľa Facebooku musí mať užívateľ minimálne 13 rokov.

„Tu to neskončilo, budem hlasom mojej dcéry,“ napísala Cassidina mama. „Budem zdieľať jej príbeh a dúfam, že ostatní ho budú zdieľať tiež. Nejde tu o zdieľania ani videnia, ani o to, aby video bolo virálne, je to o šírení povedomia, pretože úsmev mojej dcéry zakaždým, keď videnia a zdieľania boli vyššie a vyššie bol pre mňa všetkým. Je nahnevaná, že musela začať odznova, ale urobme to pre ňu. Prosím, zdieľajte jej príbeh. Vráťme jej späť úsmev!“ dodala.

thefashionisto.com

Odkedy video zdieľala Cassidina mama nazbieralo tisíce videní a šírilo sa po mnohých médiách. Potom si ho všimol Hugh Jackman, ktorý nielen zdieľal jej video, ale jej tiež nechal tento milý odkaz.

Ahoj Cassidy, to som ja Hugh. Chcem, aby si vedela, že si milovaná, výnimočná a bystrá. Si silná, vtipná a nádherná zvnútra aj zvonku. ŠIKANOVANIE NIE JE V PORIADKU. Prosím, nikdy neprestaň so žiadaním o pomoc. Nájdeš ju u ľudí a na miestach, o ktorých by si nikdy neuvažovala. Som tvoj kamarát.

today.com

​Hugh sa okrem pomoci malej školáčke zameriava aj na rôzne iné projekty, pri ktorých neváha pomáhať. Naposledy spolu s manželkou založil fair trade spoločnosť, ktorá zabezpečuje spravodlivú mzdu pre etiópskych farmárov, ktorí pestujú kávu. Ako môžeme vidieť, má naozaj veľké srdce.

Najčítanejšie