Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Unikli smrti len o vlások: Neuveríte, akým bláznom museli čeliť!
Zdielať na

Unikli smrti len o vlások: Neuveríte, akým bláznom museli čeliť!

Našťastie sa im nič nestalo.

Tom Cruise

cbs8.com

​Cruise, rovnako ako zvyšok sveta, nevedel o tom, že je cieľom sériového vraha. Zistil to až o niekoľko rokov neskôr. Colin Ireland zabil päť homosexuálov v rozpätí troch mesiacov v roku 1993. V roku 2014 odhalili nové dokumenty k prípadu a že aj Tom bol jedným z jeho terčov.

Ireland údajne začal herca sledovať po tom, ako ho videl v jednom londýnskom bare a predpokladal, že aj on je gay. Svoje obete lákal do svojho domu, zviazal ich a následne ich uškrtil. Vraha zatkli skôr, než mohol dokončiť svoje plány.

Steven Spielberg

Isifa

​Oscarový režisér sa stal takmer obeťou plánu paranoidného schizofrenického únoscu a vraha. Ochranka našla Jonathana Normana, ktorý sliedil okolo Spielbergovho domu v Malibu v roku 1997, pričom mal pri sebe pásku, putá, nôž a fotografie Spielbergovej rodiny.

Našťastie, Normana chytili predtým, než stihol zaútočiť a následne ho odsúdili na 25 rokov vo väzení. Spielberg počas súdneho procesu svedčil a povedal, že sa naozaj obával o svoj život. "Keby sa Jonathan Norman postavil predo mňa, skutočne by som si myslel, že ma chce znásilniť, zmrzačiť alebo zabiť," povedal.

Miley Cyrus

profimedia

Miley má niekoľko fanatických fanúšikov, no ani jeden sa nevyrovná 16-ročnému chlapcovi, ktorý mal v úmysle uniesť lietadlo a havarovať s ním na jednom z jej koncertov. FBI ho zatkla pri pokuse o prepašovanie pút, pásky a lana na palubu lietadla.

Napriek tomu, že mu pôvodne chceli len pohroziť, FBI pripustila, že tento teenager mal rôzne desivé myšlienky: "Hovoril o tom, kam ide a naznačil, že tam chce aj zomrieť."

Hilary Duff

Facebook/Hilary Duff

​V roku 2006 Hilary Duff chodila so spevákom Joelom Maddenom, čo viedlo k žiarlivosti istého ruského teenagera Maksima Myaskovského. Chlapec sa dokonca presťahoval do Los Angeles, aby bol k nej bližšie. Keď však keď zistil, že chodí s niekým iným, rozhodol sa ju zabiť.

Našťastie, si Hilary a Joel najali včas súkromného vyšetrovateľa, ktorý konfrontoval Myaskovského. Ten sa následne priznal k svojim vražedným úmyslom. Polícia ho zatkla a odsúdila na šesť mesiacov vo väzení.

Najčítanejšie