Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dramatické spory priamo z Hollywoodu: Prečo sa medzi sebou pohádali?
Zdielať na

Dramatické spory priamo z Hollywoodu: Prečo sa medzi sebou pohádali?

Pre dôvod na hádku nezachádzali ďaleko.

1. Tom Cruise vs. Brooke Shields

www.shared.com

V roku 2005 Tom Cruise kritizoval Brooke Shields za to, že používa antidepresíva na liečbu svojej popôrodnej depresie.

Podľa neho je táto supermodelka nezodpovedná, keď sa lieči silnými liekmi. Podľa neho by mala používať zdravšie alternatívy, akými sú cvičenie a vitamíny. "Keď niekto tvrdí, že mu pomohli lieky, tak k tomu neexistuje žiadna veda, takých ľudí nemôže nič vyliečiť," povedala Cruise. "Mám starosti o Brooke, pretože si myslím, že je neuveriteľne talentovaná žena, no len sa pozrite, akým smerom sa ubrala jej kariéra," dodal.

Brooke následne neostala ticho a otvorene prehovorila o svojich ťažkostiach. "Budem len hádať, ale myslím si, že pán Cruise nikdy netrpel popôrodnou depresiou," povedala. "Ak naznačil, že je chyba, že užívam lieky a namiesto toho by som mala brať vitamíny a viac cvičiť, ukazuje to jeho úplný nedostatok porozumenia ohľadom popôrodnej depresii a pôrode vo všeobecnosti," pokračovala.

Neskôr si hlavný hrdina filmu Mission: Impossible uvedomil svoju chybu a osobne prišiel k Brooke domov, kde sa jej ospravedlnil.

2. Madonna vs. Gwyneth Paltrow

www.shared.com

​ ​V roku 2000 boli tieto dve hviezdy neoddeliteľné. Neustále sme ich mohli vidieť bok u boku, pri ich spoločných aktivitách, na obedoch. Spolu chodievali na rôzne významné udalosti.

Zatiaľ čo ony samé neprezradili, čo spôsobilo ich odlúčenie, šepká sa, že dôvodom je ich spoločná osobná trénerka, Tracy Anderson. Hovorí sa, že keď Madonna vyhodila Anderson, povedala Gwyneth, aby ju v tomto kroku nasledovala. Keď však herečka známa z filmu Zamilovaný Shakespeare odmietla, Madonna neváhala a odstránila zo svojho života aj svoju dlhoročnú priateľku.

Zatiaľ čo nešpecifikovala žiadne meno, v roku 2010 povedala britskému Vogue: "Momentálne riešim situáciu s jednou priateľkou, na ktorú som veľmi nahnevaná."

3. Sylvester Stallone vs. Richard Gere

www.shared.com

Ak by ste niekedy chceli vidieť film so Sylvesterom Stallonom a Richardom Gerom, pravdepodobne budete čakať veľmi dlho. Títo dvaja talentovaní herci spolu mali hrať vo filme The Lords of Flatbush, ale nemohli sa na natáčaní zniesť. "Nikdy sme si nepadli do oka," povedal Stallone v roku 2006. "Chodil len vo svojej obrovskej motorkárskej bunde, ako by bol najväčší frajer v okolí."

Olej do ohňa prilial fyzický súboj pre mastné kura. "Jedol som hot-dog a Richard mal polku mastného kuraťa pokrytého horčicou, všetko mu to kvapkalo," vysvetlil Stallone. "Povedal som mu: Tá vec kvapká všade naokolo. On odpovedal, nech sa o to nestarám. Povedal som, že ak sa niečo z toho dostane na moje nohavice, nech si ma nepraje. Pokračoval v jedení a na mojom stehne pristala malá mastná kvapka. Chytil som ho za hlavu a vystrčil ho von," dodal herec z filmu Rocky.

Richarda nakoniec z filmu vystrihli. "Režisér sa musel rozhodnúť: jeden z nás musel ísť a jeden z nás mohol zostať. Richarda prepustili a dodnes ma vážne nemá rád," povedal Stallone.

Najčítanejšie