Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kristen Stewart urobila vážne gesto, aby dokázala, že nesúhlasí so smiešnymi pravidlami!
Zdielať na

Kristen Stewart urobila vážne gesto, aby dokázala, že nesúhlasí so smiešnymi pravidlami!

Zdroj: chochilino.com

Proti nezmyselnému pravidlu sa už predtým postavila aj herečka Marion Cotillard. Kristen to však zobrala ešte vážnejšie.

Kristen Stewart tento rok na festivale v Cannes neprezentuje žiaden svoj film. Je v hlavnej porote, a preto sa zúčastňuje na väčšine premiér. To vyžaduje veľa energie a tiež mnoho outfitov. Červený koberec má svoje pravidlá, aj keď sú väčšinou nepísané. Jedným z nich je aj predpis, že ženy musia nosiť topánky na opätku. 

harpersbazaar.com

Na začiatku festivalu odmietla nosiť opätky Marion Cotillard, ktorá si na hneď prvú udalosť obula nízke čižmy. Najnovšie sa k nej pripojila aj Kristen, keď sa priamo na červenom koberci vyzula. Toto gesto zachytili fotografi z celého sveta. 

harpersbazaar.com

​Herečka vyjadrila svoj názor na túto tému už minulý rok. "Ak nežiadate mužov nosiť opätky a šaty na červený koberec, nemôžete to žiadať ani odo mňa," povedala pri jednom z rozhovorov.

harpersbazaar.com

​Nevieme, čo hrozí za porušenie tohto nepísaného pravidla alebo či organizátori festivalu uvažujú nad jeho zrušením, no tlak je veľký a v 21. storočí by už nikto nemal ženám hovoriť, čo si smú alebo nesmú obliecť či obuť. Aký máte na to názor vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie