Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
10 najpevnejších priateľstiev z Hollywoodu: Čo týchto hercov spojilo?
Zdielať na

10 najpevnejších priateľstiev z Hollywoodu: Čo týchto hercov spojilo?

Zdroj: www.ew.com

O niektorých dvojiciach ste ani nevedeli.

Drew Barrymore a Cameron Diaz

Hviezdy filmu Charlieho anjeli boli priateľkami predtým, než sa z nich stali anjeli. Drew povedala o Cameron, že je človekom, ktorému by zavolala ako prvému, keby niekedy skončila za mrežami: "Nie, žeby som sa mala v blízkej dobe dostať do väzenia," povedala. "Ale na 100 percent, keby sa to stalo, Cameron by mi hneď prišla na pomoc a dostala ma von." Cameron bola dokonca družičkou na jej svadbe v roku 2012.

Matt Damon a Ben Affleck

www.ew.com

​Matt Damon a Ben Affleck boli priateľmi ešte predtým, než sa stali známymi. Hoci si každý z nich budoval svoju kariéru zvlášť, preraziť sa im podarilo spoločne. Stalo sa tak v roku 1997, keď spolupracovali na filme Dobrý Will Hunting, za ktorý získali Oscara za Najlepší pôvodný scenár. Ich priateľstvo pretrváva až dodnes.

Amy Schumer a Jennifer Lawrence

www.ew.com

​Priateľstvo medzi Jennifer a Amy sa začalo najmä v roku 2015. Táto dvojka išla spolu na dovolenku, tancovala na klavíri Billyho Joela a napísali spolu scenár k filmu, v ktorom dokonca plánujú aj obe hrať. Prezradili, že si medzi sebou posielajú zábavné vulgárne správy a v roku 2018 prišla Jennifer na Amynu nečakanú svadbu.

Obsadenie filmu Sesterstvo putovných džínsov

www.ew.com

Alexis Bledel, America Ferrera, Blake Lively a Amber Tamblyn sú priateľkami od čias, čo stvárnili Lenu, Carmen, Bridget a Tibby v roku 2005. Kvarteto sa spolu často stretáva a chodia si navzájom aj na svadby. Blake dokonca zorganizovala rozlúčku so slobodou pre Americu a Amber.

Leonardo DiCaprio a Kate Winslet

www.ew.com

​Nič nemôže týchto dvoch priateľov rozdeliť. Po svojom hviezdnom triumfe s filmom Titanic, sa títo Oscaroví víťazi po desiatich rokoch objavili vo filme Núdzový východ.

Jennifer Aniston, Courteney Cox a Lisa Kudrow

www.ew.com

​Aj dlho po tom, čo sa legendárny seriál Priatelia skončil, tri hlavné hrdinky ostali v blízkom kontakte. Courtney a Lisa prišli na svadbu Jennifer a Justina Therouxa, pričom Courtney jej išla za svedka. Táto trojka vtipných dám sa pravidelne stretáva a píšu si cez skupinový chat.

Nicole Kidman a Naomi Watts

www.ew.com

​Naomi Watts a Nicole Kidman chodievali do tej istej dievčenskej strednej školy v Austrálii, no tam sa nespriatelili. Stalo sa tak počas spolupráce na austrálskom filme Flirting v roku 1991. Do dnešnej doby sa často sprevádzajú na červenom koberci a dokonca si navzájom odovzdali ocenenia.

Brad Pitt a George Clooney

www.ew.com

​Ukázalo sa, že tieto dve hviezdy majú viac spoločného, ako by sa mohlo zdať. Okrem toho, že obaja radi nachytávajú svojich priateľov, hviezdy filmov Dannyho jedenástka a Po prečítaní spáľte, si medzi sebou vybudovali silné priateľstvo - údajne ešte silnejšie odvtedy, ako sa Brad rozviedol s Angelinou Jolie.

Salma Hayek a Penélope Cruz

www.ew.com

​Salma Hayek a Penélope Cruz boli kamarátkami dlho predtým, než sme ich videli v roku 2006 vo filme Sexi pištoľníčky. Táto dvojica sa sprevádzala v roku 2005 na Oscaroch a do dnešnej doby rady uverejňujú spoločné fotografie na svojom Instagrame.

Kate Hudson a Liv Tyler

www.ew.com

​Kate Hudson a Liv Tyler sa poznajú už od detstva vďaka svojim rodičom a dokonca chodili spolu na tú istú strednú školu v Los Angeles. V roku 2000 sa objavili vo filme Dr. T a jeho ženy a z času na čas pridajú spoločnú fotografiu na Instagram.

Najčítanejšie