Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Čo všetko nás naučila Carrie Bradshaw o štýle? Toto je 5 módnych lekcií, ktoré sme od nej prevzali!
Zdielať na

Čo všetko nás naučila Carrie Bradshaw o štýle? Toto je 5 módnych lekcií, ktoré sme od nej prevzali!

Zdroj: scmp.com

Jednou z mnohých vecí, ktoré nás Carrie Bradshaw v Sexe v meste naučila bolo, že je ťažké byť štýlová, ak nebudete vytŕčať z davu. To, čo sme pred takmer 14 rokmi mohli vidieť na našich obrazovkách, bolo aj zásluhou Sarah Jessicy Parker.

Carrie sa nebála experimentovať, nosiť rôzne vzory a kombinovať štýly. V skutočnosti možno ani len netušíte, ako vás táto postava zo seriálu ovplyvnila vo vašom každodennom výbere outfitu. Napriek tomu, že sa už seriál nevysiela, módna ikona Sarah Jessica Parker nás naďalej zásobuje štýlovými kúskami. Pozrite sa na 5 vecí, ktoré sme sa od nej a od jej postavy v Sexe v meste naučili: 

1. Nebojte sa farieb 

Carrie nikdy nebola šedou myškou. Našťastie, nikdy sa nebála výjsť von a zažiariť. Nielen v lete môžete kombinovať rôzne výrazné farby. Ak chcete byť módnou ikonou, na šedú zabudnite! 

instyle.com

​2. Vrstvite kúsky, ktoré by ste nikdy neskombinovali 

Perly a sukňa na ples s obyčajným tričkom? Pravá módna ikona by sa nikdy nemala strániť kombinovaniu rôznych kúskov a preto by ste sa nemali ani vy! 

instyle.com

3. Investujte do topánok

Pokiaľ ide o topánky, Carrie Bradshaw dominuje nielen v ich počte, ale aj v kvalite. Investíciu do kvalitných topánok ocení nielen vaše okolie, ale aj vaše nohy. 

instyle.com

4. Dajte do toho všetko alebo to radšej nerobte vôbec 

Carrie nesledovala trendy, ona ich tvorila. Je ťažké stať sa tvorcom trendov zo dňa na deň, musíte to mať v krvi. Ak však raz prídete na to, ako ohúriť okolie, vydrží vám to. Najmä sa nesmiete báť vystúpiť z vlastného tieňa. 

5. Kombinujte vzory 

Toto vyzerá byť ako najťažšia časť, no vôbec sa jej nemusíte báť. Riaďte sa vlastným inštinktom. Carrie nikdy nezáležalo na tom, čo si o nej ľudia na ulici myslia a vás to tiež nemusí zaujímať. Máte chuť spojiť bodky s prúžkami? Urobte to! V očiach okolia budete nezabudnuteľná. 

instyle.com

Najčítanejšie