Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Emily Ratajkowski si na oslavu svojích narodenín obliekla kúsok, na ktorý by ste ju vôbec netipovali!
Zdielať na

Emily Ratajkowski si na oslavu svojích narodenín obliekla kúsok, na ktorý by ste ju vôbec netipovali!

Zdroj: pinterest.com

Na oslave svojich 27. narodenín si modelka a herečka Emily Ratajkowski obliekla naozaj sexy outfit. To, čo mala pod ním by ste naozaj nečakali!

Pred newyorskou reštauráciou fotografi odfotili Emily spolu s jej hosťami už pri príchode. Na jej narodeninovú oslavu si obliekla priesvitný overal, ktorý na nej nemohol vyzerať ako inak, než úžasne. Obula si k nemu pohodlné topánky, nakoľko pretancovala celú noc, čomu naznačujú aj jej videá na Instagrame.

vogue.com

Na tejto sociálnej sieti sme zvyknutí na jej outfity, ktoré výrazne odhaľujú telo. Emily je exhibionistka a nebojí sa ísť s kožou na trh. Na svoju oslavu si však pod overal obliekla na jej pomery naozaj zahaľujúcu spodnú bielizeň. Niektorí ju prirovnávali k bielizni ich babiek. Niet sa čomu čudovať, ak sa pozriete na ostatné Emilyne fotky, je potrebné priznať, že sa pri tomto outfite ešte krotila. 

https://www.instagram.com/p/BjxS3F8jMeS/?utm_source=ig_embed

Nie je však dôležité čo mala na sebe, ale to, že si večer užila so svojimi známymi. Jej najlepšia kamarátka letela pre túto oslavu zo Sydney až do New Yorku.

https://www.instagram.com/p/Bjxz1HojNdq/?utm_source=ig_embed

Najčítanejšie