Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tomu sa povie trapas! Tieto hviezdy si obliekli na rovnakú udalosť tie isté šaty!
Zdielať na

Tomu sa povie trapas! Tieto hviezdy si obliekli na rovnakú udalosť tie isté šaty!

Pokiaľ ide o ženy, vo väčšine prípadov je ich najväčším strachom to, že si niekto v ten istý deň oblečie to isté čo ony. Ako zvádli túto nepríjemnosť celebrity na červenom koberci?

Aubrey Plaza a Elizabeth Olsen 

Tieto dve herečky a kamarátky si na premiéru ich filmu zámerne obliekli tie isté šaty od Marca Jacobsa. Výber rovnakých šiat však mal pôvod v príbehu snímky, kde jedna žena napodobňuje druhú a snaží sa byť rovnako úspešná. Šaty im však obom svedčali, čo je najdôležitejšie. 

vanityfair.com

Sara Sampaio a Emily Ratajkowski

Modelky sa na červenom koberci veľmi dobre pobavili, keď prišli na to, že majú na sebe oblečené presne to isté. Išlo o šaty z módného domu Cushnie et Ochs.

dailymail.co.uk

Nicole Richie, Mandy Moore a Minka Kelly

Napriek tomu, že ide o rovnaké šaty, Mandy si zvolila čiernu zatiaľ čo jej dve kamarátky stavili na bielu. Každá z nich však ukázala jedinečnosť.

eonline.com

Jamie Lee Curtis Sigourney Weaver 

Nevieme, či bola náhoda, že herečky Jamie Lee Curtis a Sigourney Weaver prišli na premiéru filmu Zase ona! oblečené v rovnakých šatách, no vyzerá to tak, že im to vôbec nevadí.

pinterest.com

​Naomi Watts a Mina Shalabi

Ešte v roku 2009 si tieto dve herečky obliekli na filmový festival tie isté šaty. Na červenom koberci sa síce nestretli, no na party, na ktorú obe mierili, už určite áno. 

cosmopolitan.com.au

Najčítanejšie