Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Harrison Ford prezradil, čo stojí za jeho šťastným manželstvom s oveľa mladšou partnerkou!
Zdielať na

Harrison Ford prezradil, čo stojí za jeho šťastným manželstvom s oveľa mladšou partnerkou!

Zdroj: youtube.com

Harrison má za manželku o 22 rokov mladšiu herečku Calistu Flockhart.

Teraz už 76-ročný herec bol kedysi označovaný za najväčšieho lámača ženských sŕdc v Hollywoode. Má za sebou dve neúspešné manželstvá a jednú malú aférku s kolegyňou Carrie Fisher. Dá sa teda povedať, že tú pravú stretol, keď prišla do jeho života Calista. 

worldation.com

Z ich zoznámenia vznikla vtipná historka, ktorú však každý vidí trochu inak. Po prvý raz sa stretli v roku 2002 počas odovzdávania cien Zlatý glóbus. Hovorí sa, že Calista bola taká nadšená, že na Harrisona omylom vyliala víno. Ona však tvrdí opak. "Rozprávali sme sa možno 20 minút, predtým než sa víno rozlialo a pravdou je, že Harrison bol ten, kto to víno vylial," povedala. 

Nezáleží však na tom, kto víno vylial. Títo dvaja si hneď padli do oka a začali spolu chodiť. Hrdličky však museli svoju lásku zo začiatku skrývať. Harrison bol totiž ešte stále ženatý so svojou druhou ženou. V roku 2003 to však nedokázal viac tajiť a priznal vzťah s Calistou. Ešte v tom roku začali spolu bývať a na deň sv. Valentína, v roku 2009, požiadal Harrison Calistu o ruku.

hollywood.com

Svadba sa konala v Santa Fe, v Novom Mexiku a bola veľmi neformálna. Harrison bol vraj oblečený v jeansoch a Calista mala na sebe biele letné šaty.

Jednou z najväčších zmien v Harrisonovom živote bol fakt, že sa znova stal otcom. Rok pred tým, než sa tento pár zoznámil, si Calista adoptovala chlapca - Liama. Bol ešte stále bábätkom, keď sa k nim Harrison nasťahoval. "Priviedla mi do môjho života znova dieťa. Je to úžasná príležitosť byť súčasťou jeho dospievania, čo je v podstate nekončiaca jar života," povedal Harrison, ktorý už v tom čase mal 4 deti z predchádzajúcich manželstiev.

justjared.com

"Cez víkendy robím to, čo chcú Liam a Calista. V nedeľu ráno ideme na motorky alebo na túru. Prednedávnom som s mojím synom postavil vtáčiu búdku," prezradil Harrison. Povedal tiež, že obdivuje Calistu za jej odvahu adoptovať si dieťa, keď bola ešte slobodná. 

Keď sa v roku 2015 Harrison ako amatérsky pilot zrútil so svojím lietadlom, Calista stála po jeho boku a takmer vôbec neopustila nemocnicu, kým sa Harrison nezotavil. Herec vyviazol so zlomeninou chrbta, poškodeným členkom a panvou a jemným otrasom mozgu. "Moja žena je úžasný človek. Rozumie mojej vášni pre lietanie. Vie, čo to pre mňa znamená a letí so mnou dodnes," povedal. 

yahoo.com

Na začiatku ich vzťahu mnohých zaujímal aj ich veľký vekový rozdiel. Calista mala vtedy 38 rokov a Harrison 60. "Niekedy dokonca zabúdam, že som mladšia. Cítim sa oveľa staršia ako Harrison. Smejeme sa spolu veľmi veľa a humor je pre mňa všetkým. Harrison je úžasný rodič. Je vtipný, príjemný a milujúci," prezradila Calista. 

Harrison sa zase vôbec necítil byť prekvapený, že sa zamiloval v tak vysokom veku. "Romantická láska je jeden z najzaujímavejších druhov lásky a myslím si, že v každom štádiu vášho života existuje potenciál," povedal. 

Najčítanejšie