Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Koho nájdeme v novom Halloweene pod strašidelnou maskou? Budete prekvapení!
Zdielať na

Koho nájdeme v novom Halloweene pod strašidelnou maskou? Budete prekvapení!

Zdroj: movieweb.com

David Gordon Green robí všetko pre to, aby potešil dlhoročných fanúšikov Halloweenu.

V prvom rade by sme chceli upozorniť na to, že v novom pripravovanom pokračovaní hororu Halloween sa Jamie Lee Curtis opäť vráti ako Laurie Strode - Kráľovná kriku. Curtis však nie je jedinou herečkou z pôvodného filmu, ktorú uvidíme v ďalšom pokračovaní tejto už legendárnej snímky. Gumovú masku Michaela Myersa si znovu nasadí herec Nick Castle. Napriek tomu, že Michaela bude hrať James Jude Courtney, v niektorých scénach to bude naopak 70-ročný Castle.

Pri natáčaní vznikla vtipná fotografia, ktorá vychádza z originálu. Na fotke drží Castle Michaelovu masku a uprene sa pozerá do objektívu. Vďaka tejto koláži vidíme aj to, ako vyzerá latexová maska, ktorá po 40 rokoch poriadne zostarla.

http://wegotthiscovered.com

​Okrem hrania jedného z najznámejších darebákov v klasickej kinematografii, Castle spolupracoval s Johnom Carpenterom na filme Útek z New Yorku. Pracoval na scenári Hook od Stevena Spielberga a režíroval rôzne televízne filmy až do svojho odchodu na dôchodok v roku 2006. Kruh sa teraz uzavrel tým, že sa opäť vrátil tam, kde sa jeho kariéra začala.

Trailer ponúka malú ukážku toho, čo nás tento rok ešte poriadne vystraší. Film príde do kín v októbri.

Najčítanejšie