Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Eva Longoria prvýkrát po pôrode na verejnosti: Ako sa tak rýchlo dostala do formy?
Zdielať na

Eva Longoria prvýkrát po pôrode na verejnosti: Ako sa tak rýchlo dostala do formy?

Eva musí prísť na to, ako skĺbiť výchovu dieťaťa a kariéru.

Eva Longoria minulý týždeň zažiarila na svojom prvom verejnom podujatí od narodenia svojho syna Santiaga. Ten prišiel na svet pred šiestimi týždňami. Herečka, známa najmä zo seriálu Zúfalé manželky, bola v spoločnosti svojich hereckých kolegýň Niny Dobrev a Vanessy Hudgens. Nová snímka sa volá Dog Days a ide o príjemnú komédiu. Eva si na túto príležitosť obliekla pohodlný biely kostým, v ktorom vyzerala výborne.

Teraz však rovnako ako všetky mamičky musí vyriešiť, ako skĺbi prácu so starostlivosťou o dieťa. "Prichádza čas, keď sa pomaly začnem vracať späť do práce," hovorí Eva. "V minulosti sa ma všetci pýtali, ako všetko stíham, keď robím toľko vecí naraz. A ja som odpovedala vždy rovnako: To preto, že nemám deti. Každý projekt bol akoby mojím dieťaťom, no teraz mám jedno vlastné."

​"S mojím synom som od jeho narodenia 24 hodín denne. Byť teraz v práci je pre mňa asi tá najťažšia vec. Keď s ním chvíľu nie som, už to nemôžem vydržať," prezradila čerstvá mamička. Hneď ako si splnila všetky pracovné povinnosti, utekala zas domov, aby ho mohla nakŕmiť a uložiť.

Čo poviete, zdá sa, že Eva bude skvelá mamička, nie? :-)

Najčítanejšie