Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najväčší fanúšik Jasona Stathama: Pozrite sa, ako sa snažil prísť na premiéru svojho otca!
Zdielať na

Najväčší fanúšik Jasona Stathama: Pozrite sa, ako sa snažil prísť na premiéru svojho otca!

Zdroj: Profimedia

Jeho syn rastie ako z vody.

Hviezda novej snímky Meg: Hrozba z hlbín, Jason Statham a jeho snúbenica Rosie Huntington-Whiteley, si užili premiéru filmu v Los Angeles. Pripojiť sa k nim chcel aj ich 13-mesačný syn Jack Oskar.

Huntington-Whiteley zdieľala na svojom Instagrame milé fotografie, na ktorých pózujú pri vchodových dverách, pričom ich synček, oblečený len v plienke, im beží naproti. Na týchto čierno-bielych fotkách sa hrdá mama pozerá na svojho syna, ako sa vrhá priamo k nohám svojho ocka. "Premiéra filmu, J je na teba veľmi hrdý," opísala jednu z fotografií.

https://www.instagram.com/p/BmMfFGdHRkt/?utm_source=ig_embed

Modelka a herec sa zasnúbili v januári 2016 a ich prvé dieťa sa im narodilo v júni 2017.

https://www.instagram.com/p/BmMerekHRrW/?utm_source=ig_embed

Začiatkom tohto roka sa Huntington-Whiteley vyjadrila na tému spojenia materstva a práce. "Keď máte dieťa, zmení sa vám celý život," povedala. "Vzala som si trochu voľna a strávila ho s mojím dieťaťom. Chcela som byť doma, aby som si mohla vychutnať prvé špeciálne mesiace s rodinou. Môj osobný život je úžasný, naplnený množstvom lásky a zábavy." Bývalá modelka Victoria´s Secret dodala: "V živote nemôžete mať len jednu rolu. Mám šťastie, že som sa vo svojej kariére dostala tak ďaleko a veľmi sa z nej teším."

Film Meg: Hrozba z hlbín môžete aktuálne vidieť v kinách.

Súvisiace články

Najčítanejšie