Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Mila Kunis vyzerá ako bohyňa: Pozrite sa na najlepšie kúsky z jej šatníka!
Zdielať na

Mila Kunis vyzerá ako bohyňa: Pozrite sa na najlepšie kúsky z jej šatníka!

Zdroj: Profimedia.sk

S jej krásnou postavou dokáže predať mnohé módne kúsky.

Mila Kunis je známa pre svoj skvelý zmysel pre humor, no keď príde na tému móda, aj v tejto oblasti je ako doma. Jej nový film, Špión, ktorý ma dostal, môžete aktuálne vidieť v kinách. Pri tejto príležitosti sa spolu so svojou hereckou kolegyňou Kate McKinnon zúčastnili na mnohých eventoch, kde promovali túto novú akčnú komédiu. A musíme povedať, že vždy vyzerala úžasne!

Herečka sa poprechádzala po červenom koberci na premiére filmu v Los Angeles v skvostných červených šatách značky Valentino, ktoré doplnila minimalistickými doplnkami a účesom na bok. Vkusný a klasický štýl. V New Yorku sa objavila v jednoduchých bielych šatách - padnuté ramienka odhaľovali jej ramená. Napokon sme ju mali možnosť vidieť v retro kombinácií a to vo voľnej košele a výrazných červených nohaviciach.

O trochu menej formálne prišla oblečená do rôznych talkshow. Do prvej zvolila perlový sveter a sukňu od Alice a Olivie. V tomto outfite vyzerala uvoľnene. Na ďalší rozhovor si vybrala kostým od Dolce & Gabbana, ktorý bol výrazný najmä pre nafúknuté rukávy.

Nech si Mila Kunis dá na seba čokoľvek, jej úsmev a priateľské vystupovanie jej zaručujú jasný úspech!

Súvisiace články

Najčítanejšie