Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Inšpirujte sa! 5 outfitov Rachel Green zo seriálu Priatelia, ktoré sú opäť v móde!
Zdielať na

Inšpirujte sa! 5 outfitov Rachel Green zo seriálu Priatelia, ktoré sú opäť v móde!

Zdroj: www.idiva.com

Móda sa vždy vracia.

S novinkou, že sa Priatelia opäť stretnú pre špeciálne vydanie jednej televíznej šou, sme sa rozhodli nazrieť do šatníka najobľúbenejšieho člena tejto partie: Rachel Greenovej. Je potrebné podotknúť, že sa tento populárny seriál vysielal v rokoch 1994 až 2004. Od vtedy prešla dlhá doba, no jej kúsky sú viac in ako kedykoľvek predtým. Vyberte si ten svoj obľúbený!

www.glamour.com

Aj v dnešnej dobe vidíme často dievčatá, ktoré si pod ramienkové šaty dávajú priliehavé tričko. Rachel v roku 1995 to mala tiež tak a stále to dobre vyzerá.

www.glamour.com

Džínsové traky sa minulý rok vrátili opäť do módy a nám sa páči aj krátky strih slečny Greenovej. K tomu pridala pásikavé tričko, veľké tmavé sako a biele tenisky. Výborná kombinácia!

www.glamour.com

​Krehká biela blúzka strháva na seba väčšiu pozornosť ako samotný Brad Pitt. Nie je ani prekvapením, že sa samotná módna značka Givenchy nechala ňou inšpirovať a použila ju na prehliadke v New Yorku.

www.glamour.com

Základné pravidlo pre každú ženu, ktorá chce zakaždým vyzerať profesionálne: Investujte do kvalitného kostýmu, pretože ten nikdy nevyjde z módy!

www.glamour.com

​Krehká biela košeľa, ktorá nenápadne trčí spod čierneho úpletu, vyzerá elegantne a šik. Určite sa tým nedá nič pokaziť!

Najčítanejšie