Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herci zo seriálu V Siedmom nebi sa poriadne zmenili! Kam sa všetci podeli?
Zdielať na

Herci zo seriálu V Siedmom nebi sa poriadne zmenili! Kam sa všetci podeli?

Zdroj: www.variety.com

Úspešné filmové kariéry, upadnutie do úplného zabudnutia aj sexuálne zneužívanie...

V Siedmom nebi bol seriál, ktorý sme mohli vidieť na našich obrazovkách v rokoch 1996 až 2007. Sústredil sa okolo kresťanskej rodiny Camdenovcov, ktorá mala až 9 členov a žila v Kalifornii. Hlavná myšlienka bola zameraná najmä na rozličné životné osudy a rodinné drámy, ktoré zvyčajne mali poučný a šťastný koniec. Na Slovensku si tento seriál získal mnoho fanúšikov, no o hlavných hrdinoch už v dnešnej dobe veľa nevieme. Čo sa s nimi stalo?

Barry Watson (Matt Camden)

www.ew.com

​Po niekoľkých menších rolách na začiatku 90. rokov obsadili herca Barryho Watsona do postavy Matta, najstaršieho syna rodiny Camdenovcov. Po seriáli V siedmom nebi hral v televíznom seriáli What About Brian a Samantha Who? Neskoršie sme ho mali možnosť vidieť v menších rolách v rozličných seriáloch ako sú Gossip Girl, Doktorka Zoe a Master of Sex. Podarilo sa mu zúčastniť aj na niekoľkých filmových projektoch.

Jessica Biel (Mary Camden)

www.ew.com

​Jessica Biel hrala Mary, čiernu ovcu rodiny. Po Siedmom nebi sa jej podarilo vybudovať jednu z najplodnejších kariér a to najmä vo filme. Medzi jej najúspešnejšie snímky patria A-Team, Šťastný Nový rok, Total Recall, Hitchcock, A Kind of Murder a Shock and Awe. V roku 2012 sa vydala za Justina Timberlakea.

Beverley Mitchell (Lucy Camden)

www.ew.com

Od čias, ako hrala dcéru Lucy, Beverley Mitchell bolo vidieť na veľkých aj malých obrazovkách vrátane úlohy v televíznom seriáli The Secret Life of the American Teenager v rokoch 2011 až 2013. Za sebou má niekoľko televíznych filmov a najnovšie hrá v komediálnom seriáli Hollywood Darlings po boku ďalších televíznych detských hviezd, Jodie Sweetin a Christine Lakin.

David Gallagher (Simon Camden)

www.ew.com

​David Gallagher hral Simona, štvrté dieťa manželov Camdenovcov. Po skončení seriálu sa objavil v rôznych televíznych projektoch, akými sú napríklad Smallville, Upírske denníky, Myšlienky vraha a CSI. Tiež hral v sci-fi thrilleri Super 8. Od roku 2002 sa Gallagher stal ústredným hlasom postavy Riku vo video hre Kingdom Hearts.

Mackenzie Rosman (Ruthie Camden)

www.ew.com

​Prvá herecká úloha pre Mackenzie Rosman bola práve Ruthie v seriáli V Siedmom nebi. Za posledné obdobie natočila až 3 hororové filmy a to Nightcomer, Beneath a Ghost Shark.

www.screenrant.com

​Nikolas a Lorenzo Brinovci stvárnili dve najmladšie deti, dvojčatá Davida a Sama. Tí prišli do rodiny počas tretej série. Po účinkovaní V Siedmom nebi nepokračoval ani jeden z nich v hereckej kariére.

Catherine Hicks (Annie Camden)

www.screenrant.com

​Catherine Hicks, ktorá hrala mamu rodiny Camdenovcov, bola úspešná vo filmoch aj v televízii ešte predtým, než začal seriál V Siedmom nebi. Získala nomináciu na Primetime Emmy za stvárnenie Marilyn Monroe v televíznom filme Marilyn 1980: The Untold Story. Odvtedy pracuje prevažne na televíznych filmoch a jej najnovšími snímkami sú filmy After the rain, Honeymoon from Hell a Vôňa Vianoc.

Stephen Collins (Eric Camden)

www.ew.com

​​Predtým, než hral protestantského ministra a rodinného patriarchu Erica v seriáli V Siedmom nebi, Stephen Collins mal za sebou úspešnú kariéru, ktorá zahŕňala úlohy vo filmoch, ako sú Všetci prezidentovi muži a Star Trek. Po skončení seriálu sa objavoval v projektoch, akými sú Private Practice, Rodinka úžasných a Prefíkané slúžky. Jeho kariéru však zatienil jeho osobný život, keď v roku 2014 priznal, že sexuálne zneužil tri neplnoleté dievčatá. Neskôr vydal aj verejné ospravedlnenie, v ktorom uviedol: "Hlboko ľutujem, čoho som sa dopustil a ospravedlňujem sa za bolesť, ktorú som spôsobil týmto trom ženám."

Najčítanejšie