Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rodina Addamsovcov po 27 rokoch! Ako vyzerajú a čo robia?
Zdielať na

Rodina Addamsovcov po 27 rokoch! Ako vyzerajú a čo robia?

Zdroj: pinterest.com

V roku 1991 sa k nám dostal film, ktorý bol inšpirovaný rodinným seriálom zo 60-tych rokov. Bola to Rodina Addamsovcov. Snímka je populárna dodnes aj vďaka hercom, ktorí sa v nej objavili. Ako pokračovala ich kariéra?

Anjelica Huston ako Morticia Addams

Anjelica bola uznávanou herečkou, už keď hrala v Addamsovcoch. Ešte predtým získala Oscara za vedľajšiu úlohu vo filme Česť rodiny Prizziovcov. Vo svojej rodine bola už treťou generáciou, ktorá bola ocenená Oscarom. V roku 1998 sa objavila vo Večnom príbehu ako zlá macocha a neskôr sa rozhodla prejsť za kameru a režírovala niekoľko filmov. Je tiež múzou režiséra Wesa Andersona, v ktorého filmoch sa objavila hneď niekoľkokrát. Naposledy hrala v seriáli Smash.

​Raúl Juliá ako Gomez Addams

Tento herec si svoju úlohu Gomeza zopakoval aj v roku 1993. Počas svojho života získal až 4 nominácie na ocenenie Tony. Žiaľ, v roku 1994 dostal porážku a pár dní na to zomrel.

Christopher Lloyd ako Strýko Fester

Christophera skôr poznáte z filmu Návrat do budúcnosti. Tento talentovaný herec sa však okrem filmu venuje aj televíznym seriálom a dokonca divadlu. Vidieť sme ho mohli aj v seriáli Roseanne, ktorý len tento rok zrušili. 

Carel Struycken ako Lurch

Po Rodine Addamsovcov sa Carel objavil ešte v Star Treku a naposledy v americkom seriáli Twin Peaks. Tento 213 centimetrov vysoký herec vyniká v každej úlohe, v ktorej sa objaví. Jeho najväčším koníčkom v živote je fotografovanie.

Christina Ricci ako Wednesday Addams​

Christina rozbehla svoju kariéru po Rodine Addamsovcov asi najviac zo všetkých hercov. Hrala vo filmoch Casper, Ospalá diera, Monštrum či rozprávkový film Penelope. Objavila sa tiež v niekoľkých seriáloch. 

Najčítanejšie