Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ako sa zmenila hviezda seriálu Melrose Place? Drogy s ňou urobili toto!
Zdielať na

Ako sa zmenila hviezda seriálu Melrose Place? Drogy s ňou urobili toto!

Zdroj: Profimedia

Po mnohých pádoch pre drogy a alkohol, Heather Locklear vidí svetlo na konci tunela. Herečka otvorene prehovorila o svojej závislosti!

Instagram/Police Dpt.

​Február 2018 - Prvý incident

Začiatkom tohto roka zavolali policajtov k herečke domov po tom, ako sa s priateľom Chrisom Heisserom pobili. Heather zatkli, no ešte predtým, než ju dostali do pút, bola agresívna a napadla troch policajtov. Neskôr ju poslali do nemocnice. Po tomto incidente, ju dcéra Ava údajne prosila, aby išla na odvykačku.

Jún 2018 - Predávkovanie sa vo väzení

Pobyt v liečebnom zariadení netrval dlho, domov sa vrátila už v júni a znovu drogám podľahla. 17. júna boli policajti opäť privolaní do jej domu, keď sa údajne vyhrážala, že sa zabije. Zavolala ich jej matka, po tom, čo 56 ročná herečka udrela svojho otca a pokúsila sa zadusiť aj ju. Takmer o týždeň sa Locklear ocitla vo väzení po útoku na ďalšieho policajného dôstojníka. Sľúbila, že sa pôjde opäť liečiť, no slovo nedodržala. Keď ju zadržali a jej kauciu stanovili vo výške 20 000 dolárov, Heather sa predávkovala a odviezli ju do nemocnice.

Heather Locklear

Heather Locklear

Getty

​September 2018 - Odvykačka

V júli sa konečne potvrdilo, že Locklear podstúpi dlhodobú liečbu proti návykovým látkam. Na svoj Instagram napísala slová, ktoré venovala svojmu priateľovi Joshovi, ktorý zomrel pre závislosť. "Závislosť je strašná a pokúsi sa vás zbaviť," napísala. "Liečba je najlepšia pomsta. Buďte ku každému, koho stretnete, láskavý, môžete tým zmeniť druhému život. Odpočívaj v pokoji, môj krásny Josh. Dotkol si sa môjho srdca."

My dúfame, že aj táto posledná správa je znamením, že je Heather konečne na správnej ceste k vyliečeniu sa.

Najčítanejšie