Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Lady Gaga žiarí šťastím: Môže za to TENTO muž!
Zdielať na

Lady Gaga žiarí šťastím: Môže za to TENTO muž!

Sú zasnúbení už vyše roka - kedy bude svadba?

Máme zlé správy pre všetkých fanúšikov filmu Zrodila sa hviezda - napriek tomu, že by každý chcel vidieť Lady Gagu a Bradleyho Coopera spolu, v skutočnosti majú už obaja harmonické vzťahy. Veľa ľudí vie, že Bradley a jeho priateľka Irina Shayk sú spolu od roku 2015 a majú spolu 1-ročnú dcérku.

https://www.instagram.com/p/BoQBgA2HFqD/?hl=sk&taken-by=ladygaga

Ale vedeli ste, že aj Lady Gaga je v romantickom vzťahu? 32-ročná popová speváčka a herečka sa údajne zasnúbila s 49-ročným agentom Christianom Carinom ešte v lete 2017.

Hoci obaja o svadobných plánoch mlčia, kamkoľvek prídu, tak z nich cítiť lásku. Nedávno sa podarilo fotografom zachytiť ich v Európe počas turné k filmu Zrodila sa hviezda. Je dobré, že Carino zvláda náročný rozvrh svojej snúbenice, pretože, ako sama prezradila vo svojom dokumente, jej predošlí partneri ju práve preto opustili.

www.popsugar.com

​V dokumente, s názvom Lady Gaga: Five Foot Two hovorí: "Predala som 10 miliónov albumov a stratila som Matta, predala som 30 miliónov albumov a stratila som Luka. Natočila som film a stratila som Taylora. Zlomila som si srdce už trikrát." Napriek 17-ročnému vekovému rozdielu, vyzerajú Carino a Lady Gaga šťastnejší než kedykoľvek predtým a my im v ich vzťahu držíme palce.

Najčítanejšie