Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Julia Roberts vyzerá božsky! Dôkazom sú jej nové fotky!
Zdielať na

Julia Roberts vyzerá božsky! Dôkazom sú jej nové fotky!

Herečka oslávila 28. októbra 51 rokov a pre magazín Entertainment Weekly nafotila fotografie, na ktorých vyzerá naozaj úžasne! Posúďte sami!

Julia oslavuje 30. výročie od jej prvej veľkej úlohy na striebornom plátne. "Je to pocit úspechu. Ak by ste vyrábali 30 rokov hodinky, tiež by ste na to boli hrdí," povedala Julia. 

ew.com

Juliu najbližišie uvidíme vo filme o žene, ktorej sa domov vráti drogovo závislý syn. Snímka sa volá Ben is Back.

ew.com

​Natáčanie vraj bolo veľmi náročné, čo potvrdzuje aj samotná herečka. "Neboli to jednoduché dni, ale uvedomila som si, že je to spôsob, akým sa mi to páči," priznala.

ew.com

​Julia tiež pracuje na televíznom seriáli s názvom Homecoming, inšpirovaným podcastom, ktorý si Julia zamilovala hneď na prvé počutie. 

ew.com

​Okrem toho však Julia nemá do budúcna naplánované žiadne ďalšie projekty. Aj keď tvorcovia seriálu Homecoming sľubujú aj druhú sériu, nikto ešte nevie, kedy sa začne nakrúcať. 

ew.com

​Julia sa však objaví až na dvoch titulkách magazínu Entertainment Weekly. Či už v modrých alebo čieno-bielych šatách vyzerá úžasne a šťastne a ako píšu v časopise,  je to kráľovná. My musíme v Kinosále súhlasiť! 

ew.com

ew.com

Najčítanejšie