Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Už prešlo 10 rokov: Čo robia herci z obľúbeného filmu Súmrak?
Zdielať na

Už prešlo 10 rokov: Čo robia herci z obľúbeného filmu Súmrak?

Zdroj: imdb.com

Ich osudy sú rôzne.

Verili by ste, že od prvého filmu Súmrak prešlo už celé desaťročie? Ak ste sa zaujímali o to, čo robia hlavné postavy v súčasnosti, máme pre vás odpoveď!

Kristen Stewart

www.popsugar.co.uk

​Po fenoméne filmu Súmrak sa Kristen objavila vo veľkorozpočtovom filme s názvom Snehulienka a lovec. Za svoj herecký výkon vo filme Sils Maria v roku 2015 dostala ocenenie Cesar. V roku 2017 režijne debutovala s krátkou snímkou Come Swim a chystá sa na nový film o Charlieho anjeloch.

Robert Pattinson

cinemondium.com

​Pattinsona sme v posledných rokoch videli v mnohých filmoch. Medzi najlepšie patria Tulák, The Childhood of a Leader a Good Time. Pattinson sa zaradil do vzácneho klubu hercov s úlohami vo viacerých ikonických franšízách (postava Cedrica Diggoryho v Harry Potterovi), ale väčšinou sa vyhýbal veľkým štúdiovým filmom.

Taylor Lautner

Profimedia

​Taylor vyzeral ako kandidát na ďalšiu hviezdu Hollywoodu, keď sa objavil vo filmoch ako Valentín a Únos. No neskôr sa na obrazovkách objavoval čoraz menej. Jeho posledná veľká úloha bola v roku 2016 v televíznom seriáli Scream Queens.

Billy Burke

www.popsugar.co.uk

​Burke po Zotmení pokračoval v rôznych televíznych rolách, predovšetkým v sci-fi seriáli Revolution a Zoo. Nedávno si zahral aj v seriáli Oddelenie závažných zločinov.

Anna Kendrick

Anna po skončení série filmov Zotmenie naštartovala najúspešnejšiu kariéru z celého obsadenia, s nomináciou na cenu Oscar za film Lietam v tom. Skutočne prerazila s komédiou Ladíme a svoj hudobný talent predstavila aj v muzikáli Into the Woods. Tento rok sme ju videli v thrilleri Nebezpečná láskavosť.

Peter Facinelli

www.popsugar.co.uk

​Facinelli mal už úspešnú hereckú kariéru pred upírskou sériou. Neskôr jeho najvýznamnejšie úlohy boli najmä v televízii. Sedem rokov vystupoval v komediálnom seriáli Sestrička Jackie a neskôr v sci-fi seriáli Supergirl.

Nikki Reed

www.popsugar.co.uk

​Reed po filme Súmrak hrala v niekoľkých menej rozpočtových filmoch, akými sú Empire State a Scout. Tiež sa venuje charitatívnej práci. S hercom Ian Somerhalderom vychovávajú dcéru.

Jackson Rathbone

AllHisGirlfriends

​Vystupoval už len v menších filmoch, akými sú Live at Foxes Den a Pali Road. No práce má napriek tomu dosť, má vlastnú produkčnú a nahrávaciu spoločnosť.

Ashley Greene

www.popsugar.co.uk

​Z väčšej časti, po skončení filmov Súmrak nemala veľa významných rolí. Namiesto toho sa objavila v menších filmoch a podporuje charitatívne projekty zachraňujúce zvieratá.

Kellan Lutz

Evening Standard

​Kellan hral vo viacerých väčších filmoch, akými sú Immortals a The Legend of Hercules. Taktiež odštartoval svoju kariéru modela a speváka. Zúčastnil sa aj na reklamnej kampani pre Calvina Kleina. Taktiež, ako jeho herecké kolegyne, sa zaoberá charitatívnou prácou na podporu zvierat a proti obchodovaniu s deťmi.

Elizabeth Reaser

www.popsugar.co.uk

​Elizabeth poznáme zo seriálu Klinika Grace. Tiež ju opakovane vídavame vo vedľajšej úlohe v seriáli Dobrá manželka. Rovnako vystupuje aj v seriáli True Detective. V poslednej dobe vystupuje v novej hororovej sérii The Haunting of Hill House.

Súvisiace články

Najčítanejšie