Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Robert Pattinson je pripravený na ďalší film Zatmenie: Uvidíme ho opäť v roli upíra?
Zdielať na

Robert Pattinson je pripravený na ďalší film Zatmenie: Uvidíme ho opäť v roli upíra?

Zdroj: Facebook

Túto postavu si ozaj obľúbil.

Už je to takmer 10 rokov, odkedy sme mohli po prvý raz vidieť v kinách film s názvom Zatmenie. No pre herca Roberta Pattinsona je to podľa jeho vlastných slov akoby len včera. 32-ročný herec spomína na ságu o upíroch, ktorá mu pomohla stať sa hviezdou takto: "Rozhodne nemám pocit, že to bolo pred 10 rokmi," povedal. "Myslím si, že som sa v čase natáčania prestal duševne vyvíjať a tak nemám pocit, že prešiel odvtedy čo i len deň."

Samozrejme to ponúka otázku, či by si vedel predstaviť seba samého opäť v roli Edwarda Cullena... A ako sa hovorí, nikdy nehovor nikdy. "Doslova som sa práve o tom rozprával s mojím agentom," zasmial sa Pattinson. "Toľko času som strávil hydratáciou pokožky, že to musím zužitkovať. Som pripravený opäť hrať 17 ročného mladíka! Dám si botox, veď to určite dokážem."

www.popsugar.com

​Aj keď je naozaj nepravdepodobné, že by sme opäť mohli videli Pattinsona v postave romantického upíra, môžete aspoň osláviť 10. výročie tohto megahitu, napríklad sledovaním všetkých troch filmov počas jednej noci. ;-)

Najčítanejšie