Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
S mamou sa nerozprávala vyše dekády! Jennifer Aniston odhalila, čo stálo za ich komplikovaným vzťahom!
Zdielať na

S mamou sa nerozprávala vyše dekády! Jennifer Aniston odhalila, čo stálo za ich komplikovaným vzťahom!

Zdroj: allure.com

Prešlo už viac ako dva roky od úmrtia Jenniferinej mamy, tiež herečky a modelky, Nancy Dow. Jennifer teraz prezradila aj niečo z ich súkromia.

Jennifer Aniston sa objaví vo filme Dumplin, ktorý zobrazuje komplikovaný vzťah medzi matkou a dcérou. Presne taký si vraj prežila aj ona sama. "Jeden z dôvodov, prečo som mala rada tento materinsko-dcérsky aspekt vo filme bolo, že tento vzťah je veľmi podobný tomu, ktorý som mala ja s mojou mamou. Ona bola modelka a všetko bolo o správnej prezentácii sa a o tom, ako vyzerala ona a ako som vyzerala ja," povedala.

"Nebola som tým vysnívaným dieťaťom, ktoré chcela a to bolo niečo, čo vo mne naozaj zarezonovalo. Toto malé dievča len chce byť videné a chce byť milované svojou mamou, ktorá je príliš zaneprázdnená vecami, na ktorých v skutočnosti nezáleží," pokračovala Jennifer.

V roku 2015 sa Jennifer vyjadrila, že jej vzťah s mamou je v poriadku, no nerada sa s ňou porovnáva. "Bola veľmi kritická. Veľmi kritická voči mne. Keďže bola modelka, bola okúzľujúca. To som ja nebola. Nikdy. V skutočnosti si to o sebe doteraz nemyslím, čo je v poriadku. Tiež bola neľútostná. Mala v sebe zášť, ktorá sa mi zdala malicherná. Keď sa nahnevám ja, veci diskutujem. Nikdy hystericky nekričím. Nikdy som nebola vychovávaná k tomu, aby som kričala. Raz som však kričala na svoju mamu a ona sa na mňa pozrela a začala sa smiať. Bolo to ako úder do žalúdka," priznala. 

Jennifer s otcom

newidea.com.au

Ešte väčší odstup k sebe Jennifer s mamou získali, keď Nancy o nej a ich vzťahu vydala knihu, čo bolo na začiatku 90. rokov. Spolu sa nerozprávali celú dekádu a znovu sa bavili len raz, po Jenniferinom rozchode s Bradom Pittom v roku 2005. 

Najčítanejšie