Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tvrdé slová od dcéry Ewana McGregora: Strážim mamu od mužov, ako si ty!
Zdielať na

Tvrdé slová od dcéry Ewana McGregora: Strážim mamu od mužov, ako si ty!

Zdroj: www.yahoo.com

Dcéra Ewana McGregora, Clara, sa pochválila na Instagrame fotografiou svojej mamy.

52-ročná Eve Mavrakis vyzerá neuveriteľne dobre v bikinách na fotke, ktorú zavesila na svoj Instagram jej 22-ročná dcéra Clara. Clara je najstaršou dcérou zo štyroch dievčat, ktoré má s jej bývalým partnerom Ewanom McGregorom

https://www.instagram.com/p/BsoT0aJANiI/?utm_source=ig_embed

No o niečo menej lichotivo hovorí o svojom otcovi, ktorý po 22 rokoch manželstva opustil rodinu, po tom ako ho odfotili, ako sa bozkáva so svojou hereckou kolegyňou Mary Elizabeth Winstead. Následne na to Clara napísala: "Držím moju moju božskú mamu od mužov, ktorí by ju chceli len opustiť."

Clara sa do médii vyjadrovala vždy veľmi úprimne a v júli 2018 dokonca pomenovala svojho otca "odpadom". Neskôr však tieto slová oľutovala. "Bolo toho veľa, čo sa medzi nami stalo a museli sme na našom vzťahu pracovať - nie, že by som sa snažila ospravedlniť, čo som povedala, ale nebol to môj najlepší okamih," povedala.

www.yahoo.com

"Milujem ho a vždy budem. Nás vzťah sa kvôli tomuto neskončí," povedala Clara. "Sme si navzájom veľmi blízki a napriek tomu, že som silne nesúhlasila s tým, ako sa zachoval, budem ho vždy milovať. Dúfam, že je teraz šťastný."

Súvisiace články

Najčítanejšie