Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Lucy Boynton nie je len priateľkou Ramiho Maleka! Aké tajomstvá ukrýva?
Zdielať na

Lucy Boynton nie je len priateľkou Ramiho Maleka! Aké tajomstvá ukrýva?

Zdroj: dnaindia.com

Rami minulý mesiac počas svojej ďakovnej reči na medzinárodnom filmovom festivale v Palm Springs nazval Lucy svojou láskou a spojencom. Takto krásne zoficiálnil ich vzťah.

Tí z vás, ktorí videli Bohemian Rhapsody určite viete, že Lucy Boynton hrala Freddieho dlhoročnú lásku a priateľku Mary Austin. Táto 25-ročná herečka si ani nemohla želať lepšiu úlohu. Okrem toho, že sa vďaka filmu dostala do širšieho povedomia ľudí, počas natáčania našla dobrých priateľov, ale aj lásku. Stačí sa pozrieť na jej Instagram, kde je zákulisných fotiek až-až. 

https://www.instagram.com/p/BsWka7zAAQ7/?utm_source=ig_web_copy_link

Napriek tomu, že má Lucy anglický prízvuk, narodila sa v New Yorku. Jej rodina sa presťahovala do Londýna, keď bola ešte malá. Obaja rodičia sú spisovateľmi a zameraní sú najmä na cestovanie. Prvýkrát sa Lucy na striebornom plátne objavila v roku 2006, a to rovno po boku Renee Zellweger v snímke Slečna Potterová. Odvtedy hrala napríklad vo filmoch Rebel v žite či Vražda v Orient exprese. 

celebzz.com

Neskôr v tomto roku ju však budeme môcť vidieť v politicko-komediálnom seriáli od Netflixu s názvom The Politician. Lucy si svoj súkromný život veľmi stráži. Veľmi dlho dokázali s Ramim ukrývať svoj vzťah a na červenom koberci sa ako pár objavujú len veľmi zriedkavo. Ich románik údajne začal už v apríli minulého roka. Fanúšikovia by ich však chceli vidieť spolu na verejnosti čo najviac. Najmä pre to, že im to neskutočne svedčí. 

Najčítanejšie