Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vo filme romantika, v súkromí nenávisť: TOTO sú filmové páry, ktoré lásku len predstierali!
Zdielať na

Vo filme romantika, v súkromí nenávisť: TOTO sú filmové páry, ktoré lásku len predstierali!

Keď sa vypla kamera, tieto dvojice sa nevedeli prestať hádať.

Tu je prehľad niekoľkých najznámejších hollywoodskych mileneckých párov, ktoré si v skutočnom živote vôbec nesadli:

Jamie Dornan a Dakota Johnson

www.telegraph.co.uk

​Jamie a Dakota nepresvedčili mnohých ľudí, že tvoria romantický pár. Bolo to zlým hereckým výkonom, či sa skutočne neznášali? "Nejde o romantiku," povedala Dakota o natáčaní filmu Päťdesiat odtieňov sivej. "Ide skôr o technické scény a choreografiu. Je to proste práca."

Tom Hardy a Charlize Theron

Táto dvojica vo filme Mad Max: Zbesilá cesta rozhodne nehrala romantický pár, čo však nemení nič na fakte, že sa v zákulisí skutočne nemali radi. Charlize však práve tento vzťah ocenila: "Možno je tento film taký aký je práve preto, že sme spolu toľko bojovali. Aj postavy vo filme medzi sebou súperia, tak ako sme aj my súperili. Ak by sme spolu dobre vychádzali, tak by bol asi aj film 10-krát horší."

Ryan Gosling a Rachel McAdams

www.telegraph.co.uk

Vo filme Zápisník jednej lásky sa dvojica hádala, rozchádzala a znovu dávala dokopy. V skutočnosti to však bolo tak, že sa herci len hádali. Režisér filmu si dokonca spomína na moment, keď ho Ryan požiadal, aby vymenil jeho hereckú kolegyňu. Podľa jeho slov jednoducho nezvládal zahrať žiadne romantické city ku Rachel. Čo je však iróniou, po skončení filmu sa uzmierili a chodili spolu 3 roky.

Pierce Brosnan a Teri Hatcher

www.telegraph.co.uk

​Bývalý James Bond mal počas natáčania filmu Zajtrajšok nikdy neumiera zlosť na Bond Girl, Teri Hatcher. Prekážalo mu jej neustále meškanie, pre ktoré musel niekedy na ňu čakať aj celé hodiny. Ako sa však neskôr ukázalo, nebola to celkom len jej chyba. Teri bola v prvom trimestri tehotenstva a trpela rannými nevoľnosťami. 

Leonardo DiCaprio a Claire Danes

www.telegraph.co.uk

Leonardo patrí momentálne medzi špičkových hercov a za sebou má množstvo skvelých filmov. Pri natáčaní filmu Romeo a Júlia mal iba 22 rokov a vtedy len 16 ročná Claire ho opísala ako nedospelého pubertiaka, ktorý ju počas natáčania iritoval. On sa na jej adresu vyjadril tiež nechválne, keď podľa jeho slov bola chladná a nudná.

Patrick Swayze a Jennifer Grey

www.telegraph.co.uk

Aj keď to môže byť pre mnohých šok, najromantickejší pár všetkých čias v skutočnosti spolu vôbec nevychádzal. Patrick sa často hneval na Jennifer, pretože kvôli jej správaniu museli neustále opakovať scény a na kritiku reagovala plačom. Našťastie sa však po natáčaní udobrili a stali sa priateľmi. 

Vince Vaughn a Reese Whiterspoon

www.telegraph.co.uk

Vince a Reese nemôžu byť odlišnejší. Pri natáčaní filmu Vianoce na štvrtú ukázali, ako pracujú. Zatiaľ čo Reese chodila včas a pripravená, Vince bol väčší flegmatik. Člen štábu o nich povedal: "Ona je perfekcionistka, ktorá chce každú scénu natočiť na prvý pokus. On radšej improvizuje a skúša všetko niekoľkými odlišnými spôsobmi. Občas sa stalo, že sa Vince na ňu pozeral pohľadom, akoby ju chcel zabiť."

Jennifer Aniston a Jay Mohr

www.telegraph.co.uk

Jennifer Aniston bola veľmi prekvapená, keď namiesto jej vtedajšieho priateľa, Tatea Donovana, vybrali do hlavnej mužskej úlohy Jaya Mohra. Na jeho smolu mu to dala jasne pocítiť už od prvého dňa a nahlas sa naňho sťažovala. Ako sám prezradil, bol z tejto situácie taký nešťastný, že z natáčania chodil priamo do domu svojej mamy a plakal.

Julia Roberts a Nick Nolte

www.telegraph.co.uk/

Julia si počas natáčania filmu Milujem problémy vôbec nesadla s Nickom Nolteom, čo bohužiaľ viedlo k tomu, že im nefungovala chémia ani na plátne. Roberts sa vyjadrila na adresu svojho kolegu, že je absolútne nechutný a Notle na to odpovedal slovami: „Julia Roberts nie je dobrá ani milá osoba, všetci to o nej vedia.“

Dustin Hoffman a Meryl Streep 

www.telegraph.co.uk

Dustin Hoffman a Meryl Streep sú bez debaty vynikajúcimi hercami a v dnešnej dobe sa nebojíme ich nazvať legendami. No svoje si vytrpeli počas natáčania filmu Kramerová verzus Kramer. Dustin podľa jeho slov chcel vyťažiť maximum z hereckých schopností Meryl, čo však viedlo k fyzickým útokom. Pred jednou scénou hodil sklenený pohár len kúsok od jej hlavy, aby na kameru predviedla prekvapený výraz a pred ďalšou scénou jej dokonca vylepil facku. Toto správanie viedlo k tomu, že si Meryl prepísala svoju postavu a upravila ju tak briliante, že za túto rolu vyhrala Oscara!

Najčítanejšie