Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Hviezdy Disney Channel vyrástli priamo pred našimi očami: Ako vyzerajú dnes?
Zdielať na

Hviezdy Disney Channel vyrástli priamo pred našimi očami: Ako vyzerajú dnes?

Čomu sa venujú v súčasnosti?

Hviezdy z televíznej stanice Disney Channel sme mohli sledovať rásť na vlastné oči a niektorí sa veru aj  za tie roky poriadne zmenili! Ako vyrástli a čo robia v súčasnosti sa dozviete v tomto článku.

Brenda Song

www.seventeen.com

​Brendu sme spoznali najmä vďaka seriálu Sladký život Zacka a Codyho a Bez mobilu ani ranu. Medzi jej posledné projekty patrí komédia s názvom Changeland, kde sa zoznámila so svojím súčasným priateľom, Macaulaym Culkinom. Premiéra je naplánovaná už na tento rok. Jej ďalším projektom je televízny komediálny seriál Dollface, kde si zahrala po boku Kat Dennings.

Hilary Duff

www.seventeen.com

Kariéra Hilary Duff sa začala v show Lizzie McGuire v roku 2001. Hilary ďalej pokračovala v show Kadetka Kelly a neskôr vo filme Lizzie McGuire. Neskôr sa začala sústrediť na svoju hudobnú kariéru a vydala päť albumov. Nedávno sme ju mohli vidieť v seriáli Younger. Má dve deti, Luca a Banks.

Demi Lovato

www.seventeen.com

​​Demi sa po prvý raz objavila na Disney Channel v seriáli As The Bell Rings. Po jeho skončení táto vychádzajúca hviezda zažiarila vo filme Camp Rock a Sonny vo veľkom svete. V tom istom roku vydala Demi svoj prvý album a pripojila sa na turné ku Jonas Brothers. Netrvalo dlho a jej kariéra sa vystupňovala. Vydala niekoľko albumov a v roku 2018 prepožičala svoj hlas animovanému filmu s názvom Charming.

Selena Gomez

www.seventeen.com

​Selena zaznamenala svoj prelomový úspech v postave Alex Russo v seriáli Kúzelníci z Waverly. Neskôr sa pred kamerami stretla s Demi v snímke Ako chrániť princezné. Podobne ako jej kolegyne si dala pauzu od TV a zamerala sa na hudbu a filmy. Po boku Ashley Benson sme ju videli v Spring Breakers a neskôr na svojom prvom svetovom turné. V roku 2015 vydala svoj druhý sólový album a momentálne sa z nej stala výkonná producentka show 13 Reasons Why.

Zac Efron a Vanessa Hudgens

www.seventeen.com

​Zac Efron a Vanessa Hudgens debutovali v stredoškolskom muzikáli High School Musical. Neskôr spolu začali chodiť aj v skutočnom živote. Bohužiaľ im to nevyšlo a obaja sa zamerali na svoje vlastné filmové kariéry. Vanessa hrala vo filme Spring Breakers spolu so Selenou Gomez. Medzi jej najvýraznejšie filmy patria Gimme Shelter, Grease Live!, Powerless a naposledy sme ju mohli vidieť vo filme The Princess Switch. Medzitým nás Zac bavil vo filmoch Susedia na odstrel a Pobrežná hliadka. Jeho posledná rola je sériový vrah v novom filme Ted Bundy: Diabol s ľudskou tvárou.

Miley Cyrus

www.seventeen.com

​Miley skvele odštartovala svoju kariéru ako Hannah Montana a následne sa vydala na vlastné turné. Popritom hrala v mnohých filmoch, vrátane Poslednej piesne, kde sa zoznámila so svojim terajším manželom, Liamom Hemsworthom. Po skončení dlhotrvajúceho seriálu Hannah Montana sa Miley vydala úplne iným smerom. Po vydaní svojho tretieho štúdiového albumu, odštartovala svetové turné a zaplnila titulky magazínov pre jej bláznivé oblečenie, poburujúce výroky a twerkovanie. V roku 2016 zasadla medzi porotcov v hudobnej show The Voice a o rok neskôr vydala svoj najnovší album Younger Now.

Ashley Tisdale

www.seventeen.com

​Kým Ashley preslávila postava Sharpay Evans vo filme High School Musical, prvýkrát sa objavila na Disney Channel ako Maddie Fitzpatrick v seriáli Sladký život Zacka a Codyho v roku 2005. V roku 2014 sa stala výkonnou producentkou seriálu Young & Hungry. V tom istom roku sa vydala za Christophera Frencha. V súčasnosti je aktívna na YouTube a má vlastnú značku make-upu.

Emily Osment

www.seventeen.com

​Emily Osment hrala v seriáli Hannah Montana jej najlepšiu priateľku, Lilly Truscott. Po jeho skončení trvalo Emily dlhší čas, než sa zamerala na hudobnú kariéru a vydala svoj album Fight or Flight. V rokoch 2014-2018 hrala vo vlastnom seriáli Young & Hungry. Od roku 2012 do roku 2017 prepožičala svoj hlas v animáku Griffinovci

Jonas Brothers

www.seventeen.com

​Títo bratia boli na hudobnej scéne už pár rokov predtým, ako debutovali na Disney Channel vo filme Camp Rock. Po tomto úspechu dostali svoju vlastnú show na Disney Channel s názvom Jonas. Kevin sa v roku 2009 oženil s Danielle Deleasa a majú spolu dve dcéry. V roku 2015 si Joe vytvoril vlastnú kapelu s názvom DNCE, kde aktívne vystupuje ako hlavný spevák. Je zasnúbený s herečkou Sophie Turner. Nick, okrem svojich úspešných hitov, pôsobil vo filmoch ako Goat a Jumanji: Vitajte v džungli. V roku 2018 sa oženil s Priyankou Choprou. V roku 2019, na potešenie svojich fanúšikov, hrá táto kapela opäť spolu. 

Dylan & Cole Sprouse

www.seventeen.com

​Tieto roztomilé dvojčatá debutovali v roku 1999 v komédii Adama Sandlera - Veľký tato. No veľký úspech zaznamenali až na Disney Channel v ich vlastnom seriáli Sladký život Zacka a Codyho v roku 2005. Neskôr sa rozhodli obaja herci vyštudovať vysokú školu a k herectvu sa vrátili v roku 2017. Cole hrá v populárnom seriáli Riverdale a Dylan v thrilleri Dismissed. Cole chodí so svojou hereckou kolegyňou Lili Reinhart a Dylan s modelkou Barbarou Palvin.

Najčítanejšie