Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Koniec kamarátstva? Bradley Cooper a Lady Gaga sa už nestretávajú!
Zdielať na

Koniec kamarátstva? Bradley Cooper a Lady Gaga sa už nestretávajú!

Zdroj: glamour.com

Sú to už takmer 2 mesiace, čo Bradley Cooper a Lady Gaga šokovali internet svojím oscarovým vystúpením. To, kam smeruje ich kamarátsky vzťah však nečakal asi nikto.

Bradley od oscarového večera údajne trávi všetok svoj voľný čas s priateľkou Irinou Shayk a ich dcérou Leou. "Po väčšinu dní berie Bradley svoje dievčatá na spoločné aktivity. Väčšinou sú spolu na pláži. Vyzerajú perfektne," povedal im blízky zdroj. 

laineygossip.com

Ako dôkaz vzniklo aj toto vtipné fitnes video, ktoré na prvý pohľad vyzerá úplne nevinne, no keď sa pozriete blizšie zistíte, že sa tam pohybuje niekto navyše. 

https://www.instagram.com/p/BwAmczqlAju/?utm_source=ig_web_copy_link

"Vyzerá to tak, že od Oscarov sa Bradley a Lady Gaga nestretávajú. Venuje sa len svojej rodine," pokračoval zdroj. Ak si ešte spomínate na ich vystúpenie, viete, že to medzi nimi na pódiu naozaj iskrilo. "Áno, ľudia videli lásku a hádajte čo?! To je to, čo sme chceli, aby videli," povedala tesne po Oscaroch Lady Gaga. Tá po rozchode so snúbencom Christianom Carinom údajne trávi čas s iným hercom. Je ním Jeremy Renner. Neradujte sa však dopredu, zatiaľ je medzi nimi len kamarátsky vzťah. 

Najčítanejšie