Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Gény nezaprú: Tieto deti vyzerajú rovnako, ako kedysi ich slávni rodičia!
Zdielať na

Gény nezaprú: Tieto deti vyzerajú rovnako, ako kedysi ich slávni rodičia!

Mať slávnych rodičov a vyrastať s tým určite nie je jednoduché, no mnoho celebritných potomkov to využilo vo svoj prospech a vydali sa tiež na umeleckú cestu. Pozrite sa, ktoré deti sa najviac podobajú na svojich rodičov.

Maya Thurman-Hawke a Uma Thurman

Maya má hneď dvoch slávnych rodičov, ktorými sú Ethan Hawke a Uma Thurman, no už na prvý pohľad je jasné, na koho sa viac podobá. 

Michael a Cameron Douglas

Cameron je Michealov najstarší syn a od starších fotiek jeho otca by sme ho takmer ani nerozoznali. 

Katie Holmes a Suri Cruise

Suri pozná takmer každý, no vedeli ste, že jej mama vyzerala v detstve úplne ako ona? 

Martin a Charlie Sheen

Tento otec so synom sa síce podobajú, no detstvo prežili úplne odlišne. Martin, ako jeden z 10 súrodencov vyrastal v chudobe a sám sa musel dostať až na level hollywoodskeho herca, zatiaľ čo jeho syn Charlie sa narodil do bohatej rodiny a má za sebou búrlivé roky života. 

​Zoë Kravitz a Lisa Bonet

Zoë tiež patrí k deťom, ktorých obaja rodičia sú nesmierne talentovaní. Od otca zdedila hudobný talent a od mamy zasa herecký. Zoë sa momentálne viac venuje herectvu.

Stellan a Alexander Skarsgård

Aj keď je už Alexander dospelým mužom, stále je dieťaťom svojho otca Stellana, ktorý je úspešným hercom. Podobne ako väčšina rodiny.

Gwyneth Paltrow a Blythe Danner

Ak ste chceli vedieť, po kom má Gwyneth taký mladistvý vzhľad, stačilo sa pozrieť na jej mamu. Tieto dve si nie sú podobné len vzhľadom, ale aj aktivizmom a charitatívnou prácou. 

Robert a Chris Pine

Robert Pine je uznávaným hercom od 60. rokov a Chris ide v otcových šľapajách. 

Jude a Rafferty Law

Vedeli ste, že Jude má už 21-ročného syna? Ten sa venuje modelingu a hudobnému priemyslu, no podoba s otcom tam je aspoň navonok. 

Najčítanejšie