Jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Pani Columbová? Týchto 6 postáv sme nikdy nevideli, no všetci ich poznáme z našich obľúbených seriálov!
Zdielať na

Pani Columbová? Týchto 6 postáv sme nikdy nevideli, no všetci ich poznáme z našich obľúbených seriálov!

Zdroj: Decades

Spomínate si na ďalšie takéto postavy?

Pani Columbová

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt columbo wife gif

Legendárny vyšetrovateľ o svojej manželke často rozprával, no tvorcovia sa rozhodli, že ju nikdy neukážu. Možno aj práve z toho dôvodu vznikol neskôr seriál, v ktorom hrala práve pani Columbová hlavnú rolu. Bohužiaľ sa však neuchytil a jeho natáčanie zrušili.

Maris Crane

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Maris Crane gif

Frasier patril medzi najobľúbenejšie seriály 90. rokov a tiež sa môže pochváliť tým, že ukrýval tajomnú postavu. Ňou bola prvá manželka Frasierovho brata Nilesa.

Charlie

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt good morning charlie gif

Charlie šéfuje súkromnej detektívnej agentúre a pracujú preňho vždy 3 krásne agentky. S nimi komunikuje výlučne pomocou rádia a tak sme ho nikdy nemali možnosť v Charlieho anjeloch vidieť.

Pani Wolowitzová

Súvisiaci obrázok

Pani Wolowitzová bola počas seriálu Teória veľkého tresku skoro až "graficky" opísaná, keď sa hlavní protagonisti posmievali z jej váhy. Jej prenikavý hlas sme však mnohokrát mohli počuť, hoc aj cez celý dom. Za celý seriál sa ukázala len jediný raz, keď prebehla okolo dverí.

Tlstý nahý muž

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt friends ugly naked guy gif

V dome oproti bytu Moniky a Rachel dlhé roky býval tlstý nahý muž. Šestica priateľov ho často pozorovala a smiala sa na ňom, no divákom ho neukazovali. V jednej epizóde sa nám však ukázal v celej svojej kráse, celkom nahý, no odzadu. 

Stanley Walker

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt stanley walker will and grace gif

Isto si pamätáte zábavnú postavu Karen zo seriálu Will a Grace. Tá často spomínala svojho manžela Stanleyho, no ani v tomto prípade sme ho nemali možnosť vidieť. Jedinú informáciu, ktorú nám tvorcovia dali je tá, že bol tučný, bohatý a že sa s Keren rozviedol dokonca dvakrát.

Najčítanejšie