Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ľadové kráľovstvo 2 je vraj oveľa temnejšie ako jednotka! Aké sú prvé reakcie?
Zdielať na

Ľadové kráľovstvo 2 je vraj oveľa temnejšie ako jednotka! Aké sú prvé reakcie?

Zdroj: https://www.rewind.sk/

Rozprávku nedávno exkluzívne premietli pre novinárov.

O čom bude pokračovanie tejto zimnej rozprávky? Elsa započuje hlas, ktorý na ňu volá a zavedie ju a jej priateľov na cestu ďaleko na sever, ďalej než sa vybrali kedykoľvek predtým. Skupina v zložení Elsa, Anna, Kristoff a Olaf sa ocitne pred čarovným lesom, kde sa pred niekoľkými rokmi niečo pokazilo a všetci tam uviazli...

Napriek tomu, že si musíme ešte pár dní počkať, než uvidíme tento animák na vlastné oči, filmoví kritici, režiséri a odborníci z praxe dostali jedinečnú príležitosť vidieť ho v exkluzívnej predpremiére. O svoje prvé dojmy sa nehanbili podeliť a svoje názory zdieľali na sociálnych sieťach.

Alisha Grauso:  "Ľadové kráľovstvo 2 je úchvatné, krásne a jednotlivé postavy získavajú veľkú silu. Plakala som najmenej 3 krát. Od príbehu až po posledné vlákno na šatách Elsy je vidieť starostlivosť a lásku, ktorá bola do toho vložená."

Jason Guerrasio: "Ľadové kráľovstvo 2 je dôstojné pokračovanie. Inšpirujúci príbeh. Elsa jazdí na morskom koníkovi a je to úchvatné. Pieseň “Into the Unknown” bude rovnako návyková ako ”Let It Go“ (prepáčte rodičia). A je tu dokonca balada z 80. rokov... Pripravte sa!!!"

Skyler Shuler: "Nemôžem uveriť tomu, že to hovorím, ale Ľadové kráľovstvo 2 je lepšie ako jednotka. Temnejšie, akoby zrelšie, ale stále vynikajúci film pre rodiny s deťmi. Verte tomu, či nie, piesne sú ešte chytľavejšie, takže rodičia dávajte si pozor. Musíte tento film vidieť!"

Ľadové kráľovstvo 2 je opäť v réžii Jennifer Lee a Chrisa Bucka a do slovenských kín príde 21. novembra 2019.

Súvisiace články

Najčítanejšie