Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Spor medzi priateľmi: Jason Momoa a Chris Pratt si posielajú odkazy cez internet!
Zdielať na

Spor medzi priateľmi: Jason Momoa a Chris Pratt si posielajú odkazy cez internet!

Zdroj: www.ew.com

Pohádali sa pre ekológiu..

Jason Momoa zverejnil fotografiu na Instagrame, na ktorej ho vidíme spolu s Chrisom Prattom a jeho deťmi. "Braček, vieš, že moje deti a ja ťa šialene milujeme, tak isto ako všetko čo robíš," napísal Momoa. „Je mi ľúto, že to tak zle vypálilo, nemyslel som to tak... No som zanietený, keď príde na rad téma plastov na jedno použitie. Plastové fľaše na vodu musia skončiť. Dúfam, že s firmou Amazon vyrobíte opakovane použiteľnú fľašu na vodu, ktorú si všetci budeme môcť kúpiť. Si inšpiráciou pre mnohých, aj pre mňa.

https://www.instagram.com/p/B5o3uAyg6Y3/?utm_source=ig_embed

Spor medzi týmito hercami vznikol na základe fotografie, kde Pratt pózoval s plastovou fľašou s vodou, pričom ohlásil spoluprácu s Amazonom. Momoa na to reagoval so slovami: „Braček, milujem ťa, ale do čerta, čo tá fľaša na vodu? Plast na jedno použitie. Ale choď..."

https://www.instagram.com/p/B5nhParp7z7/?utm_source=ig_embed

Pratt na to odpovedal: „Aquaman! Máš úplnú pravdu. Sakra. Vždy so sebou nosím svoj veľký džbán na vodu. Dokonca som ho mal aj v ten deň!!! Ak si dobre pamätám, niekto mi počas fotenia hodil plastovú fľašu, pretože som nevedel, čo mám robiť s rukami! Nikdy neviem, čo mám robiť s rukami! Také nepríjemné. Naozaj. Milujem ťa kamarát. Moja chyba. Nechcem, aby bol tvoj dom Atlantídy pokrytý plastom. Počujete to deti? Redukujte ich použite a recyklujte."

Súvisiace články

Najčítanejšie