Polojasno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Ako reagoval Dunald Trump na to, že vystrihli jeho scénu zo Sám doma 2?
Zdielať na

Ako reagoval Dunald Trump na to, že vystrihli jeho scénu zo Sám doma 2?

Zdroj: www.ew.com

Diváci neverili vlastným očiam.

Komediálny vianočný film z roku 1992 sleduje príbeh mladého Kevina, ktorý zostane opäť sám na vianočné prázdniny, no tentoraz skončí v New Yorku. V jednej scéne prichádza Kevin do hotela Plaza, kde požiada Donalda Trumpa, ktorý v tom čase vlastnil hotel, aby ho nasmeroval na recepciu. Túto scénu kompletne televízna CBC z filmu vystrihla. Je za tým politický dôvod?

Keď si to všimli diváci, okamžite na to reagovali na sociálnych sieťach. Dokonca aj Trumpov syn napísal na svoj profil, že to považuje za "patetické".

SCÉNA S DONALDOM TRUMPOM:

Samotný Donald taktiež dlho neváhal a na svojom Twitteri preukázal o čosi väčší zmysel pre humor, keď napísal, že Sám doma 2 "už nebude to, čo to bývalo".

Prečo teda táto scéna zmizla z filmovej verzie, ktorú vysielala CBC? Vedúci oddelenia pre verejné záležitosti televízie, Chuck Thompson, objasnil, že odstránenie scény nebolo politicky motivované. "Stáva sa to pravidelne pri filmoch, ktoré sú adaptované pre televíziu," poznamenal.Scéna s Donaldom Trumpom bola jednou z mnohých, ktoré boli vystrihnuté z filmu, pretože žiadna z nich nebola dôležitá pre dej. Tieto úpravy sa vykonali v roku 2014.“ To znamená, že to bolo 2 roky predtým, ako Donalda Trumpa zvolili za prezidenta.

Najčítanejšie