Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Najväčšie rozchody celebrít v uplynulom desaťročí! 10 dvojíc, na ktoré nezabudnete
Zdielať na

Najväčšie rozchody celebrít v uplynulom desaťročí! 10 dvojíc, na ktoré nezabudnete

Zdroj: Getty images

Nie všetky vzťahy vydržia a oveľa ťažšie to majú ľudia, ktorí sú vystavení pohľadom celej verejnosti. K ním patria najmä herci. Ktoré slávne dvojice sa rozišli v minulom desaťročí?

1. Angelina Jolie a Brad Pitt

Angelina Jolie a Brad Pitt

Angelina Jolie a Brad Pitt

Getty images

Bolo to ako koniec jednej éry, keď sa v septembri 2016 títo dvaja rozišli. ​Stretli sa počas nakrúcania filmu Pán a Pani Smithovci v roku 2004, keď bol Pitt ešte ženatý s Jennifer Aniston. Bývalý pár má spolu 6 detí: Maddoxa, Paxa, Zaharu, Shiloh, Knoxa a Vivienne Jolie-Pitt. Zobrali sa v auguste 2014 po viac ako desaťročí spolunažívania.

2. Channing Tatum a Jenna Dewan

Channing Tatum a Jenna Dewan

Channing Tatum a Jenna Dewan

Getty images

​Channing Tatum a Jenna Dewan sa stretli počas nakrúcania tanečného filmu Step Up v roku 2006 a ich chémia na plátne bola neskutočná. Svadbu mali v roku 2009 v Malibu a v máji 2013 sa im narodila dcéra Everly Tatum. V apríli 2018 však oznámili rozchod. Dewan aktuálne čaká dieťa so Stevom Kazeem.

3. Jennifer Aniston a Justin Theroux

Jennifer Aniston a Justin Theroux

Jennifer Aniston a Justin Theroux

Getty images

Svet bol v šoku, keď Jennifer Aniston a Justin Theroux ohlásili vo februári 2018 svoj rozchod. Zobrali sa v auguste 2015. Podľa hercových slov to bolo veľmi priateľský rozchod bez akejkoľvek nevraživosti. Títo dvaja stále dobre vychádzajú a dokonca strávili spolu aj nedávny Deň vďakyvzdania. 

4. Jennifer Lopez a Marc Anthony

Jennifer Lopez a Marc Anthony

Jennifer Lopez a Marc Anthony

Getty images

​Pred romancou s Alexom Rodriguezom, bola Jennifer vydatá veľkú časť minulej dekády za Marca Anthonyho.  Vo februári 2008 sa jej dokonca narodili dvojičky Emme a Max. V júli 2011 ohlásila dvojica rozchod. Pre Daily Mail povedali, že to bolo veľmi ťažké rozhodnutie. Dospeli však k priateľskému koncu ich vzťahu.

5. Ashton Kutcher a Demi Moore

Ashton Kutcher a Demi Moore

Ashton Kutcher a Demi Moore

Getty images

​Ashton Kutcher údajne po prvý raz stretol Demi Moore na večeri v roku 2003. Vzali sa v septembri 2005, ich manželstvo však bolo poznačené neverami. V novembri 2011 Demi prehlásila, že rozchod s Kutcherom bol pre ňu veľmi bolestivý. Rozhodla sa však ísť vlastnou cestou.

6. Ben Affleck a Jennifer Garner

refinery29.com

Jennifer Garner a Ben Affleck sa zasnúbili v apríli 2005 a zobrali sa v júni, keď bola Jen tehotná s ich prvým dieťaťom. Spolu majú Violet, Seraphinu a Samuela. V júni 2015 ohlásili rozchod po desiatich rokoch manželstva a v roku 2018 sa definitívne rozviedli.

7. Anna Faris a Chris Pratt

Anna Faris a Chris Pratt

Anna Faris a Chris Pratt

Getty images

​Anna Faris a Chris Pratt ohlásili rozchod v auguste 2017 po ôsmich rokoch manželstva.  Pratt to oznámil na svojom profile na Facebooku. Snažili sa o udržanie ich manželstva, no nepodarilo sa to. Spolu však majú syna Jacka Pratta, o ktorého sa obaja starajú. V júni sa Pratt oženil s Katherine Schwarzenegger a Faris je zasnúbená s Michaelom Barrettom.

8. Katie Holmes a Tom Cruise

Katie Holmes a Tom Cruise

Katie Holmes a Tom Cruise

Getty images

Románik ​Katie Holmes a Toma Cruisea vyzeral ako dokonalý a bývalý pár sa zosobášil v Taliansku v novembri 2006. Holmes údajne povedala Cruisovi, že požiadala o rozvod, v telefonickom rozhovore v júni 2012. Vďaka svojmu otcovi, advokátovi, sa jej podarilo odísť za dramatických okolností a zabezpečila si aj ochranku. Čo je najdôležitejšie, dcéra Suri bola zverená do jej opatery a žijú spolu v New Yorku.

9. Miley Cyrus a Liam Hemsworth

justjaredjr.com

​Jeden z najväčších rozchodov roku 2019 a celej dekády vôbec. Stretli sa počas nakrúcania filmu  The Last Song a potom sa takmer desať rokov schádzali a rozchádzali. V decembri 2018 mali tajnú svadbu, o osem mesiacov na to však oznámili rozchod.  Hemsworth oficiálne požiadal o rozvod v auguste 2019.

​10. Robert Pattinson a Kristen Stewart

graziadaily.co.uk

​Títo bývalí hereckí kolegovia mali jedno z najčarovnejších vzťahov minulej dekády. Alebo si to aspoň mysleli fanúšikovia Twilight ságy. Keď ich v roku 2008 angažovali do úloh Belly Swan a Edwarda Cullena, nikoho neprekvapilo, že mali od začiatku medzi sebou chémiou. Aj keď v tom čase Kristen chodila s Michaelom Angaranom. Od roku 2009 však už bola neodlučiteľná od Roberta Pattinsona. Prvé problémy nastali v roku 2012, keď Kristen pristihli, ako bozkáva režiséra Ruperta Sandersa a v máji 2013 sa definitívne rozišli.  Stewart však o Pattinsonovi povedala, že to bola jej prvá láska. 

Najčítanejšie