Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zostanete na Valentína so svojou polovičkou doma? Toto je TOP 10 romantických filmov!
Zdielať na

Zostanete na Valentína so svojou polovičkou doma? Toto je TOP 10 romantických filmov!

Predstavíme vám filmy, ktoré ste pravdepodobne ešte nevideli a môžete ich ľahko nájsť napríklad na Netflixe.

Ali's Wedding

Ak ste ešte nevideli túto moslimskú romantickú komédiu, pozrite si ju tento víkend. Ali's Wedding rozpráva príbeh o charizmatickom a hudobne talentovanom Alim, ktorý je nútený vybrať si medzi ženou, ktorú miluje, a ženou, ktorej už bol sľúbený v mešite svojho otca. Zároveň sa snaží presvedčiť otca, že sa mu darí v škole dosť dobre na to, aby sa stal lekárom. Určite vás tento film pobaví.

Set It Up

Tento film je o dvoch náročných workoholikoch, ktorí nevedomky spoja svojich prepracovaných asistentov, keď sa pokúsia zahrať sa na dohadzovačov so svojimi šéfmi. Herecké výkony Zoey Deutch a Glena Powella sú zábavné a koketné a našťastie pre nás, už teraz sa chystá druhé pokračovanie.

Our Souls at Night

Verte tomu alebo nie, protagonisti romantických filmov nemusia byť mladší ako 30 rokov. Robert Redford a Jane Fonda v snímke Our Sould at Night hrajú vdovca a vdovu, ktorí žili roky pri sebe a jedného dňa sa rozhodnú zmierniť svoju osamelosť.

Lásky čas

Keď sa Tim dozvie, že môže cestovať časom, využije to na to, aby získal lásku svojho života, Mary. Avšak Tim potrebuje niekoľko pokusov a niekoľko hodín, aby si osvojil svoje nové zručnosti.

Popoluškin príbeh

Ak máte náladu na nostalgiu zo začiatku 21. storočia, moderná rozprávka Popoluškin príbeh nám ukáže tragickú rodinnú drámu, klasické vzťahy na strednej škole a očarujúcu romantiku. Hilary Duff a Chad Michael Murray zobrazujú kamarátov z gymnázia, ktorí sa stretnú na školskom plese. Problém je, že pochádzajú z dvoch rôznych svetov: ona je inteligentná, pracovitá, no zo sociálne slabšej rodiny a on je populárny hráč amerického futbalu.

I Am Not an Easy Man

Táto francúzska komédia sleduje šovinistu, ktorý sa prebudí vo svete, v ktorom dominujú výhradne ženy. 

To All the Boys: P.S. I Still Love You

Lara Jean je oficiálne Petrova priateľka, takže všetko by malo byť skvelé, alebo nie? Veci sa komplikujú, keď sa Lare do života vracia stará láska, ktorá ešte stále nehrdzavie.

Tramps

Dvaja mladí cudzinci, Ellie a Danny, sú vtiahnutí do dvoch rôznych obchodov, v ktorých si majú vymeniť aktovky s nebezpečným obsahom. Avšak nastal veľký omyl, ktorý ich postavil na rovnakú cestu a musia sa vysporiadať s dôsledkami ich neschopnosti dokončiť zadanie. Popri tom sa však zblížia... 

Tall Girl

Možno nepoznáte meno Ava Michelle, no táto nadaná tanečnica má hlavnú úlohu vo filme Tall Girl. Komédia sa sústreďuje na najvyššie dievča na strednej škole, ktorej padne do oka nový študent zo Švédska. Vo filme ďalej uvidíte Steve Zahn, Angelu Kinsey a Sabrinu Carpenter.

Irreplaceable You

Keď je mladej žene, Abbie, diagnostikovaná rakovina, rozhodne sa nájsť novú partnerku pre svojho najlepšieho kamaráta od detstva a snúbenca, Sama. Herecké obsadenie je vynikajúce, vrátane Gugu Mbatha-Rawa a Michiela Huismana, Kate McKinnon a Christophera Walkena.

Súvisiace články

Najčítanejšie