Polojasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
To sa pobavíte: Známi herci prezradili, ako si vyberali dablérov svojich zadných partií!
Zdielať na

To sa pobavíte: Známi herci prezradili, ako si vyberali dablérov svojich zadných partií!

Niektorí si ich vypýtali, iní dostali rozkazom. Ako sa vyberá vhodný dablér vášho pozadia?

Anna Kendrick

​Keď nadišiel čas zvolenia si dablérky pre snímku Mike a Dave zháňajú baby, Kendrick priznala, že pritom existuje niekoľko obmedzení. „Keď hladáte dablérku vášho zadku, nie je to jednoduché.  Ukázali mi tri obrázky žien, z ktorých som si musela vybrať, pretože podľa ich slov, žiadna iná nemala rovnakú výšku ako ja,“ povedala.

Keira Knightley

Profimedia

​"Bolo to úplne skvelé," povedala Knightley o výbere svojej dablérky pre romantickú drámu Zranené srdcia. „Len by som si želala, aby som to mohla robiť každý deň. Je to ako keď vstaneš a môžeš si vybrať, aké telo dnes chcem. Mám pocit, že som o svojej dablérke hovorila už toľko, že zo mňa ostala len hlava a vlastne každý sa chce stretnúť s jej telom.“

Liam Neeson

theblemish.com

​Herec prezradil, že odmietol ukázať svoje holé telo v roku 2014 vo filme Všetky cesty vedú do hrobu, namiesto toho si na to vybral svojho dlhoročného kaskadéra Marka Vanselowa. V komédii Neesonova postava padne na zem a odhalí svoj zadok. Predstaviteľka druhej postavy, ktorú stvárnila Charlize Theron mu vloží medzi jeho polky kvet a povie: "Tak je to lepšie." Liam sa opýtal svojho priateľa Marka, či by mu nevadilo, keby mu Charlize Theron vložila do zadku sedmokrásu a podľa jeho slov s tým bez problémov súhlasil. "Potom som ho objal a povedal:" V žiadnom prípade neukážem svoj írsky zadok."

Lena Headey

isifa

​Zatiaľ čo väčšina hercov si vyberá dvojníkov pre filmy pre nahé scény, Headey potrebovala niekoho, kto by zároveň dokázal zachytiť poníženie, ktoré Cersei cítila vo finále piatej série seriálu Hra o tróny. "Bol to dlhý proces, v ktorom som sa snažila nájsť niekoho, kto by to zvládol a Rebecca je skvelá herečka," povedala Headey.

Mandy Moore

SITA

​"Som skromné dievča a táto snímka si vyžadovala, aby sa moja postava rozbláznila, skočila do rieky a striekala všade naokolo vodu," povedala Moore v roku 2004 o výbere dablérky svojho zadku pre film Honba za slobodou. "Bola som si touto scénou neistá a tak som sa rozhodla, že pre ňu použijem dablérku, ktorá odviedla skvelú prácu."

Owen Wilson

Facebook

​​Vo väčšine prípadov sa herec rozhodne sám, keď chce použiť dabléra, avšak v prípade Owena Wilsona to rozhodli samotní režisér snímky My dvaja a magor, bratia Russovci. "Režiséri sa rozhodli, že radšej neukážu môj zadok, neviem ako si to mám vysvetliť," zažartoval ešte v roku 2006.

Mila Kunis

joj.sk

​Aj Mila Kunis opísala, ako vyberali dablérku pre svoje nahé scény vo filme Ide len o sex. Kandidátky sa jej osobne museli ukázať v celej svojej kráse a spolu s režisérom dlho vyberali také pozadie, ktoré by im zapadlo do kontextu. "Tieto krásne ženy nám museli ukázať svoje pozadia a my sme hľadali také, ktoré by sa čo najviac podobalo tomu môjmu bez toho, aby vyzeralo umelo," vysvetlila.

Najčítanejšie