Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Predtým a teraz: Ako sa zmenili hviezdy filmu Pretty woman po 30. rokov?
Zdielať na

Predtým a teraz: Ako sa zmenili hviezdy filmu Pretty woman po 30. rokov?

Zdroj: INT

Prešlo neuveriteľných 30 rokov od premiéry filmu Pretty woman. Viete ako vyzerajú a čo robia hviezdy tejto komédie v súčasnosti?

Richard Gere

​Richard Gere má už krásnych 70 rokov. Za posledné desaťročie ho však vidíme na obrazovkách oveľa menej, za čo podľa neho môžu jeho politické názory. To ho viedlo k menším nezávislým rolám.

Julia Roberts

​V súčasnosti má 52 rokov a naďalej získava hlavné úlohy vo filmoch. Naposledy si zahrala v seriáli Homecoming. Ten bol vojakoch, ktorí po návrate z vojny prechádzajú do civilného života.

Ralph Bellamy

​Dlhá kariéra Ralpha Bellamy sa skončila filmom Pretty Woman. Bol to posledný film, ktorý natočil predtým, ako zomrel na ochorenie pľúc.

Jason Alexander

​Po Pretty woman pokračoval v divadelnej kariére a kritikmi uznávaných televíznych seriáloch akým je napríklad historická dráma The Marvelous Mrs. Maisel. Často sa objavuje aj v seriáli Curb Your Enthusiasm.

Laura San Giacomo

​Laura San Giacomo pokračovala v malých vedľajších rolách v mnohých filmoch a televíznych reláciách. Naposledy sa objavila v roku 2019 v seriáloch NCIS, Just Shoot Me a vo filmoch Biela vdova a Honey Boy. Pôsobí aj v charitatívnych organizáciách súvisiacich s ALS a charterovým vzdelávaním.

Alex Hyde White

​Aj keď nikdy nedosiahol hviezdnu kariéru, naďalej pôsobí a hrá v kritikmi uznávaných televíznych seriáloch ako Shameless, Dexter a This is us.

Amy Yasbeck

​Fanúšikovia komédií 90. rokov si ju isto pamätajú ako neohrozenú reportérku vo filme Maska alebo ako krásku zo snímky Bláznivý príbeh Robina Hooda. Od roku 2010 pokračovala v televíznej kariére a mala úlohy v seriáli Moderná rodina, Workaholics a Roztomilé mrchy.

Hector Elizondo

​Elizondo pokračoval v dlhej televíznej kariére. Šesť rokov strávil v seriáli Chicago Hope a Klinika Grace a v súčasnosti hrá v Last Man Standing.

Hank Azaria

​Hank Azaria je známy najmä ako dabingový herec. Na obrazovkách však mal aj roly v seriáli Priatelia a nedávno sme ho videli v hlavnej úlohe v seriáli Brockmire.

Larry Hankin

​Hankin mal aj naďalej malé úlohy v televízii a vo filme, ale len málo bolo hlavných. Jeho najpozoruhodnejšie vystúpenie bolo nedávno v seriáli Perníkový tatko.

Larry Miller

​V televíznych seriáloch v 90. rokov mal väčšie úlohy ako v The Pursuit of Happiness, Mad About You, alebo Dream On. V súčasnosti je najznámejší podcastom.

Súvisiace články

Najčítanejšie